F Labin ovog petka postaje odredište za sve ljubitelje vina i dobre glazbe - Totally Glamourous

Labin ovog petka postaje odredište za sve ljubitelje vina i dobre glazbe

 

Ovaj vikend rezervirajte za manifestaciju Wine & Music night u čarobnom Labinu, istarskom gradiću vina i craft piva. Nakon prošlogodišnje gastro i eno uspješnice, upotpunjene glazbenom pratnjom omiljenih lokalnih autora, Wine & Music Night na velika vrata vraća se u posebno za tu priliku uređeni Park hrvatskih branitelja, gdje će publiku zabavljati Marko Tolja i DJ Nikola Z Kukurini.

Program prve ovogodišnje Wine & Music Night manifestacije počinje u 20 sati, a zvijezde večeri, osim raspjevanog Marka Tolje, bit će autentični proizvodi lokalnih vinara, pivara i destilera. Već treću godinu zaredom, prisutni će imati priliku uživati u selekciji vrhunskih vina članova Udruge Trs, među kojima će se naći vina Baćac, Čule, De Fredi, Fuhtar, Glavičić, Gobo, Juričić i Kos. Ponudu će upotpuniti i vina vinarija Matiška, Miletić, Milevoj, Negri, Perinić, Prskalo, Vosilla kao i vina Zahtila.

Turistička zajednica Labin Rabac pobrinula se i za to da pivoljupci ne ostanu suhih grla - prisutnima će vrhunsko pivo točiti labinska pivovara Labona Craft Brewery. Ova mlada pivovara nastala je 2021., kada je skupina strastvenih craftera svoje pivske kreacije odlučila podijeliti sa svijetom, garantirajući posebnu posvećenost svakoj kapi. Uz to, prisutni će imati priliku kušati destilate obiteljske destilerije Krulčić, koja od 2006. stvara jedinstvene rakije i likere, u skladu s istarskom tradicijom.

Gastro ponudu u svoje ruke će preuzeti Hrvoje Hrvatin i Sanel Jakupović, tim iz Pop - Up 66 powered by Fast66, kojima su prazne tanjure vraćale i svjetske zvijezde, poput Gordona Ramseya i DJ Kyga.

Pridružite nam se u ljetnom izdanju Parka hrvatskih branitelja, uživajte u glazbi, vrhunskim vinima i zvjezdanoj atmosferi ovog petka.

CONVERSATION