F Merla lanena posteljina savršen je odabir za ljetne noći - Totally Glamourous

Merla lanena posteljina savršen je odabir za ljetne noći

 

Hrvatski premium brend posteljine Merla spojio je najbolje od lana i pamuka i dizajnirao lanenu posteljinu MerLan, savršenu posteljinu za tople ljetne noći. Prozračnost lana tijekom noći hladi, a udio pamuka osigurava dodatnu udobnost, dugotrajnu svježinu i jednostavno održavanje. Dodatno, a možda i najvažnije – MerLan se ne mora glačati da bi izgledao fantastično.

Prirodna, nježna i jednostavna za održavanj

Lanena posteljina MerLan prozračna je i ugodna na dodir, a dostupna je u bijeloj boji. Osim udobnosti u ljetnim noćima i profinjenog izgleda, karakterizira je i dugovječnost. Visokokvalitetni materijali te poseban način dorade osiguravaju da se MerLan posteljina može prati na 95 stupnjeva, a da pritom ostane jednako lijepa i ugodna na dodir, čak i nakon 250 pranja. Materijal od kojeg je izrađena ne sadrži nikakve štetne sastojke ni boje pa je nježna prema koži i pogodna za cijelu obitelj, djecu, alergičare i osobe s najosjetljivijom kožom.

Još jedna pozitivna karakteristika ove lanene posteljine je što se ne mora glačati. Posteljinu nakon pranja možete osušiti i u sušilici rublja za dodatni karakterističan zgužvani izgled lana. Ako ipak volite zaglađeni efekt, lanenu je posteljinu najbolje izglačati dok je još malo vlažna. U oba slučaja posteljina će dugi niz godina izgledati jednako dobro i biti mekana na dodir.

Ovoga se ljeta naspavajte

Udobna, lagana i prozračna lanena posteljina pružit će vam svježinu i udobnost potrebnu za potpuni odmor kako biste se i u ljetnim mjesecima budili naspavani, dok će profinjen izgled posteljine uljepšati svaku spavaću sobu.

U kolekciji se nalaze jastučnice, gornje i donje plahte te navlake raznih dimenzija. Kako bi posteljina savršeno pristajala, plahte, jastučnice i navlake naručuju se i kupuju zasebno, u skladu s dimenzijama kreveta, jastuka i pokrivača u domu. Lanena posteljina trenutno dolazi uz 30 % ljetnog popusta pa požurite po svoju idealnu kombinaciju kako biste i u vrućim mjesecima zadržali kvalitetan i okrepljujući san. Svoju lanenu posteljinu MerLan možete kupiti u zagrebačkoj trgovini u Teslinoj ulici ili na www.merla.hr

Brend Merla je nositelj OEKO-TEX® Standarda 100, certifikata vodeće svjetske neovisne organizacije za sigurnost tekstila kojim se jamči da u proizvodnji nisu korišteni sastojci koji bi mogli biti zdravstveno upitni.

Premium tekstil koji je osvojio svijet

Merla je maloprodajni brend Tvornice tekstila Trgovišće koja već 100 godina proizvodi premium posteljinu i stolno rublje za neke od najboljih hrvatskih i svjetskih hotela, resorta i restorana. Klijenti ih cijene zbog kvalitete posteljine i stolnog rublja, lakog održavanja i činjenice da je sav tekstil na izgled i opip isti i nakon više godina profesionalnog korištenja. U samo nekoliko godina postojanja kao maloprodajni brend, Merla je svojom damastnom posteljinom vrhunske kvalitete unijela dašak luksuznog spavanja u brojne hrvatske domove. Osim posteljine, brend Merla nudi i stolno rublje inspirirano tradicionalnim hrvatskim čipkama i vezovima. Posteljina MerLan je, poput ostalih linija brenda Merla, dizajnirana, satkana i sašivena u Hrvatskoj od najkvalitetnijih materijala pouzdanog porijekla.

CONVERSATION