F Mr. ph. Seka Zebić najbolja je reklama svojim proizvodima. U 76.godini, bez ikakvih invazivnih zahvata, izgleda fantastično! - Totally Glamourous

Mr. ph. Seka Zebić najbolja je reklama svojim proizvodima. U 76.godini, bez ikakvih invazivnih zahvata, izgleda fantastično!

 

Sve topliji dani i sve jače UVB zrake zahtijevaju posebnu njegu kože, što veći zaštitni faktor i kozmetičke proizvode najkvalitetnijih sastojaka. Sve to čini ImunoSpray, SPF 35 brenda mr.ph Seka Zebić cosmetology s vitaminom D i bugarskom ružom koji se koristi ispod i iznad make upa savršenim proizvodom za ovo ljeto.

ImunoSpray, SPF 35 dragulj je iz alkemičarske radionice mr. ph. Seke Zebić kojim zaokružuje seriju proizvoda za njegu kože. Nanosi se na opranu i osušenu kožu i kosu prije svakog izlaganja suncu. Idealan je za nanošenje preko make-upa, pruža UV zaštitu do četiri sata te je odličan odabir za žene i muškarce koji ne vole nanositi kreme i losione sa SPF faktorom.

Mr. ph. Seka Zebić najbolja je reklama svojim proizvodima. U 76.godini, bez ikakvih invazivnih zahvata, izgleda fantastično te i dalje održava njegovanu zrelu kožu kojom daje pravi primjer kako koristiti određene kozmetičke proizvode.

Svoj je rad posvetila kozmetologiji, zdravlju i ljepoti te već gotovo pedeset godina uživa u svom pozivu stvaranja novih proizvoda i širenja znanja, kao magistra farmacije i poduzetnica. Jedna je od prve četiri promotorice u svijetu koja je istaknula važnost masaže ili yoge lica te je pokrenula i osmislila originalan program „Gimnastika lica“.

Brend mr.ph. Seka Zebić cosmetology organizirao je u maštovitom i originalnom ambijentu zagrebačkog ChiaCups coffee bara promociju svog najnovijeg proizvoda, ImunoSpraya SPF 35.

Predstavnici medija, prijatelji i saveznici Seke Zebić te mnogi influenceri uživali su u edukativnom i zanimljivom razgovoru koji je s njom vodila moderatorica Iva Mladenić.

Brojni su uzvanici saznali razne pojedinosti o brendu i o njegovu konceptu i radu, a poseban je naglasak stavljen na ImunoSpray SPF 35.

Publika je pomno pratila cijelu priču koja stoji iza bogatog iskustva Seke Zebić te je potaknuta na postavljanje pitanja i o svim drugim područjima njenog rada, poput kinezioloških traka i T-shock metoda.

Nakon inspirativnog razgovora, svi su uzvanici pozvani na druženje gdje su nastavili s temom kozmetike i zaštite i njege kože.

Proizvodi brenda mr.ph. Seka Zebić cosmetology mogu se kupiti na njihovom web shopu https://gimnastikalica.com/hr/.

CONVERSATION