F Špica ljetnih privatnih i poslovnih druženja je na kontinentu! - Totally Glamourous

Špica ljetnih privatnih i poslovnih druženja je na kontinentu!

 

Atlantida je mitski otok u blizini Gibraltarskog tjesnaca u kojem su navodno rođene sirene. I dok se o mitskim mjestima može samo nagađati, ništa mitskog nema u 

Pobjeći od svakodnevnih obveza sam ili u društvu, ali i pozvati poslovne partnere na sastanak ili team building u ovaj mali raj, zvuči savršeno. I to ne samo jer ovaj luksuzni hotel ima sve što poželite – 76 soba i luksuznih apartmana, bar u predvorju, vrhunski restoran, grijani unutarnji bazen i wellness sa slanom komorom ili turskom saunom…, – nego i zato što je idealna polazna točka za istraživanje ovog predivnog dijela Slovenije i to bez gužvi ili čekanja na granici. Kongresni turizam s razlogom je brzo rastuća kategorija, a kad se poslovni partneri druže, onda to znači puno konstruktivnog reda i rada, ali i zabave. Jer, najbolje poslovne ideje rađaju se upravo u ležernoj i poticajnoj atmosferi kakvu nude i Atlantida Boutique Hotel, ali i sama destinacija. Što obvezno posjetiti u Rogaškoj Slatini?

Kristalni toranj
Tek što je otvoren u svibnju, Kristalni toranj postao je hit destinacija u regiji. Čak 106 metara visok toranj, a ujedno i najviša građevina u Sloveniji, zadivljuje svojom arhitekturom, ali i pogledom koji se otvara kad se s vrha tornja pogleda na zelenu Rogašku. Kristalni toranj prije svega je zamišljen kao mjesto susreta različitih entuzijasta i umjetnika, ali i moderan, interaktivni muzej, gdje će posjetitelji kroz virtualnu šetnju saznati sve o povijesnim ličnostima koje su obilježile razvoj toplica i turizma u ovom dijelu Slovenije. Do vrha Kristalnog tornja vozi panoramski lift. Savršeno za obilazak nakon poslovnih sastanaka ili u sklopu team buildinga!

Brdo Janina
Sobe u Atlantida Boutique Hotelu nisu obične sobe. Kombinacija su vrhunskog dizajna, luksuzne udobnosti, funkcionalnosti i pametne tehnologije, a imaju i adut više – prekrasan pogled na zelene brežuljke, prije svega brdo Janina. Nalazi se na nadmorskoj visini od 360 metra, pa će vam ljeti poslužiti kao ugodna šetnica, a zimi kao šarmantna skijaška staza, osobito za skijaše početnike.

Zdraviliški park
Ova oaza zelenila prostire se na čak 10.000 metara četvornih i pravi je primjer savršene parkovne arhitekture s paviljonom Tempel u središtu, koji je nekada i bio središte društvenih događanja. Na tisuće biljaka, od čega samo 700 mirisnih ruža, ali i pravi prirodni raritet, drvo ginko (Ginkgo Biloba), dočekat će posjetitelje koji dolaze ovdje samo da bi zastali u trenutku i uživali u bojama i mirisima. Kad ste već tu, bacite pogled i na kip krilatog konja Pegaza, krivca za otkriće prvog mineralnog izvora u Rogaškoj Slatini. Naime, kad je on udario svojim kopitom, otvorio se izvor koji je stoljećima kasnije glavni resurs ovog kraja.

Staklarna Rogaška
Više od 20 tona staklenih proizvoda dnevno! Da, toliko se proizvede u još jednom simbolu Rogaške Slatine – Staklarni Rogaška. Poseban je doživljaj iz prve ruke vidjeti sve faze proizvodnje: od osnovnih sirovina, preko ručnog puhanja stakla do izrade sofisticiranih detalja. U jednoj od najvećih staklarni na svijetu, i slavni glumac Armand Assante napuhao je svoju vazu. Baš kako poručuje i njihov slogan, kristalno vam je jasno da je ovo must have destinacija u Rogaškoj. Ako trebate dar za dragu osobu ili poslovne partnere, također ste na pravom mjestu.

U vrijeme ljetnih gužvi, prava je blagodat pronaći destinaciju gdje ćete moći uživati u miru i ljepotama prirode. Rogaška Slatina sa svojim luksuznim Atlantida Boutique Hotelom zasigurno će vas navesti na zaključak kako je prava špica ljeta na kontinentu. I bit ćete u pravu!

CONVERSATION