F U prvih 24 sata od lansiranja aplikaciju preuzelo više od 600 korisnika HOLYDATE - PRVA HRVATSKA MOBILNA APLIKACIJA ZA UPOZNAVANJE KATOLIKA DOSTUPNA JE ZA BESPLATNO PREUZIMANJE - Totally Glamourous

U prvih 24 sata od lansiranja aplikaciju preuzelo više od 600 korisnika HOLYDATE - PRVA HRVATSKA MOBILNA APLIKACIJA ZA UPOZNAVANJE KATOLIKA DOSTUPNA JE ZA BESPLATNO PREUZIMANJE

 

Prva hrvatska aplikacija za upoznavanje slobodnih katolika Holydate napokon je dostupna za preuzimanje. Ova aplikacija namijenjena je svima koji žive katoličku vjeru, nemaju sklopljen sakrament ženidbe, te žele hodanje sa svrhom koje vodi u sakrament braka. Cilj aplikacije je olakšati upoznavanje i prvi kontakt osobama koje žele zasnovati obitelj.

Aplikacija je dostupna za preuzimanje za android i Iphone na području Hrvatske te u svim zemljama u Europi i regiji. Da je upravo tako nešto nedostajalo na našem tržištu pokazuje i podatak da je u 24 sata od lansiranja, aplikaciju preuzelo više od 600 korisnika.

Iznimno nas veseli da je ideja o mobilnoj aplikaciji konačno postala finalni proizvodi i da nakon više od tri godine planiranja, dizajniranja, programiranja, izrade i testiranja, aplikaciju možemo plasirati u javnost.” – povodom lansiranja aplikacije rekla je Ivana Matković, osnivačica.

Od Holydate-a do veze, braka i djece

Prije 3 godine kreirana je Facebook grupa Holydate koja sada broji više od 4400 članova, a do sada je održano preko 80 susreta uživo, od hodočašća, ljetovanja, party-a, izleta, speed date-ova i ostalih događanja. Plod tih druženja je 9 brakova, 2 bebe, te mnogo veza koje danas idu prema braku.

Posebnosti dating aplikacije koja nudi i druženja uživo

Holydate aplikacija razlikuje se od ostalih dating aplikacija samim time što je namijenjena upravo za osobe koje žive sakramentalno, teže svrhovitom upoznavanju i hodanju koje za cilj ima sakrament ženidbe. Filterima korisnici mogu jednostavno i brzo odabrati osobe po svojim preferencijama, svaki profil se ručno autorizira od strane admina, tako da nema prostora za lažne profile. Besplatno se može pregledati profile, lajkat i dopisivati se ukoliko dođe do match-a. Također nudimo uz pretplatu još neke dodatne pogodnosti kao što je superlajk, „vidi kome se sviđaš“ te odgovori na 30 „Bolje me upoznaj“ pitanja. Plus i Premium opcije aplikacije. Više informacija o načinu korištenja ove aplikacije možete pročitati ovdje.

Neka upoznavanje u virtualnom svijetu bude jednako autentično i dostojanstveno kao i uživo

Jedna od glavnih posebnosti ove aplikacije je opcija “Bolje me upoznaj” koja se sastoji od 30 pitanja za ispunjavanje.Pitanja nude odgovore koji daju bolji uvid u profil osobe, njezine svjetonazore i stil života.

Pitanja su pomno osmišljena i detaljna te obuhvaćaju duhovni i naravni aspekt života sa svime što bi korisnici željeli znati prije prve kave, istaknula je Ivana Matković, osnivačica Holydate-a, koja je i sama supruga upoznala na jednom od Holydate druženja.

Organiziranim susretima uživo želimo potaknuti korisnike da izađu, druže se i upoznaju u realnom životu, dok je cilj aplikacije da ona bude prvi kontakt i mjesto gdje će uz mogućnost virtualnog upoznavanja osobe dobivati i obavijesti o svim organiziranim susretima uživo. Ovim putem pozivam i sve zainteresirane na otvorene prijave za naše ljetovanje koje će se održati u 3 termina u Splitu. Prva dva termina krajem srpnja su za dob do 45 godina, a treći termin u kolovozu za dob od 40 godina i više". Prijave za ljetne susrete su otvorene i na njih je moguće prijaviti se ovdje.

CONVERSATION