F Unaprijedite svoje vještine u iSTYLE-u: Naučite snimati nezaboravne Reelove uz Pavu Eleza - Totally Glamourous

Unaprijedite svoje vještine u iSTYLE-u: Naučite snimati nezaboravne Reelove uz Pavu Eleza

 

U subotu, 8.6., iSTYLE trgovina u Arena Centru organizira dvije uzbudljive radionice za sve uzraste. Pridružite se kako biste stekli nova znanja i vještine!

11:00 – 12:00 h - Radionica programiranja na iPadima

Radionica je namijenjena djeci, tinejdžerima i studentima koji žele naučiti osnove programiranja na iPadima. Kroz ovu radionicu, polaznici će imati priliku upoznati se s osnovnim konceptima programiranja na jednostavan i zabavan način, koristeći intuitivne aplikacije prilagođene njihovom uzrastu.

12:00 – 13:00 h - Radionica kreiranja i obrade foto i video sadržaja s Pavom Elezom

Voditelj radionice, Pave Elez, pokazat će vam kako najbolje iskoristiti svoj uređaj za fotografiranje i snimanje videa. Naučit ćete kako obraditi fotografije i video zapise, te ćete dobiti korisne savjete i trikove za povezivanje uređaja i prijenos podataka. Pave Elez je iskusni fotograf i videograf, poznat po svojim kreativnim radovima i stručnosti u digitalnoj obradi sadržaja. Njegovi radovi ističu se kreativnošću i tehničkom izvrsnošću, a njegovo znanje o digitalnoj obradi sadržaja čini ga savršenim voditeljem ove radionice.

Obje radionice uključuju demonstracijski i praktični dio, omogućujući sudionicima da odmah primijene stečeno znanje.

Najnovija ponuda u iSTYLE trgovinama: Nova serija iPada i posebne ponude

Osim što ćete imati priliku sudjelovati u zanimljivim radionicama, posjetite iSTYLE trgovinu i istražite najnoviju ponudu, uključujući novu seriju iPada.

Novi iPad Air dolazi u veličinama od 11 i 13 inča, s Liquid Retina zaslonima, M2 čipom, 12 MP kamerama, 8 GB RAM-a, te podrškom za Wi-Fi 6E i 5G. iPad Pro, s M4 čipom, donosi 1.5 puta brže CPU performanse i četiri puta bolju grafiku u odnosu na M2, te poboljšanu energetsku učinkovitost.

Oba uređaja nude izvanredne performanse i inovativne značajke koje će unaprijediti vašu produktivnost i kreativnost.

Trenutno su u iSTYLE trgovinama važeće i posebene ponude za kraj školske, odnosno akademske godine: MacBook Air već od 899,99 EUR uz 50 EUR popusta za profesore i studente i uz kupnju iPada 10. generacije, Apple Pencil u pola cijene.

Dođte u iSTYLE trgovinu u Arena Centru i sudjelujte u ovim uzbudljivim radionicama! Prijavite se na radionice putem slijedeće POVEZNICE. Broj mjesta je ograničen.

CONVERSATION