F Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, pogonjen Galaxy AI tehnologijom, predstavljen ekskluzivno natjecateljima Olimpijskih igara - Totally Glamourous

Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, pogonjen Galaxy AI tehnologijom, predstavljen ekskluzivno natjecateljima Olimpijskih igara

 

Ovo posebno izdanje Galaxy Z Flip6 pametnog telefona dobiti će gotovo 17,000 natjecatelja koji će se ovog ljeta natjecati u Parizu, unaprjeđujući njhovo iskustvo kao nikada prije.

Samsung Electronics, Globalni Olimpijski i Paraolimpijski Partner, danas je otkrio olimpijsko izdanje svog novo najavljenog Galaxy Z Flip6 pametnog telefona, posebno dizajniranog i prilagođenog za sve sportaše koji se natječu na nadolazećim Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama u Parizu 2024. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition nastavlja tradiciju dužu od tri desetljeća, tijekom koje je Samsung pružao vrhunsku tehnologiju i mobilne inovacije za podršku Igrama, naravno uz nekoliko novosti.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition prvo je olimpijsko izdanje koje koristi Galaxy AI. Dizajniran da unaprijedi iskustva natjecatelja tijekom Igara od trenutka kada stignu u Pariz, ovaj uređaj prvi je koji dolazi unaprijed opremeljen s punim paketom ekskluzivnih usluga i korisnih aplikacija. Također, ovo je prvi put da je najnoviji proizvod tvrtke Samsung dostupan natjecateljima prije službenog dolaska na tržište, i zauzet će prvo mjesto na Olimpijskim igrama, kao prvo olimpijsko izdanje koje će igrati ključnu ulogu na pobjedničkom podiju.

Uređaj se može pohvaliti kompaktnim i svestranim dizajnom te dolazi u upečatljivoj žutoj boji, ukrašen olimpijskim krugovima i paraolimpijskim agitosima u zlatnoj boji. Za dodatnu upečatljivost, Samsung se udružio s luksuznom pariškom modnom kućom Berluti, koja je dizajnirala službene uniforme francuskog olimpijskog tima za svečano otvaranje Igara, te kreirala ekskluzivnu Flipsuit Case masku koja savršeno upotpunjuje svaki uređaj. Izrađena od Venezia kože, svaka Flipsuit maska ima jedinstvenu patinu sa živopisnom mješavinom boja, inspiriranom olimpijskim krugovima, slaveći olimpijski duh, izvrsnost i jedinstvo.

Samsung gotovo tri desetljeća pomiče granice mobilne tehnologije, podrškom Olimpijskih i Paraolimpijskih Igara kao i natjecatelja,” izjavila je Stephanie Choi, izvršna potpredsjednica i voditeljica marketinga Mobile eXperience odjela, tvrtke Samsung Electronics. „Ponosni smo što možemo isporučiti našu najnoviju Galaxy inovaciju inspirativnim natjecateljima pariških Olimpijskih igara, i pružiti im priliku da iz prve ruke iskuse snagu i inteligenciju Galaxy Z Flip6 uređaja, čak i prije službenog dolaska na tržište. Uzbuđeni smo što ćemo vidjeti kako naša tehnologija stvara nova iskustva za natjecatelje – od stvaranja značajnih veza do dijeljenja i bilježenja vječnih uspomena dok su u Parizu ali i izvan njega.“

Poboljšano iskustvo natjecatelja na Olimpijskim igrama 2024., s uređajima koje pokreće Galaxy AI

Odluka da se najnoviji uređaj iz Galaxy portfelja ponudi olimpijskim natjecateljima prije službenog lansiranja na tržište proizlazi iz ključne uloge Galaxy AI tehnologije u ubrzanju nove ere komunikacije, produktivnosti i kreativnosti na pametnim telefonima.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uključuje niz korisnih inovacija koje pomažu natjecateljima otvoriti nova iskustava tijekom Igara. To uključuje i praktične Galaxy AI komunikacijske značajke, koje će pomoći natjecateljima iz cijelog svijeta da se s lakoćom povežu dok su u Parizu:

  • Live translation of calls1 - omogućuje prijevode telefonskih poziva izravno na uređaju u stvarnom vremenu na 16 različitih jezika, olakšavajući natjecateljima pozivanje olimpijskih telefonskih linija i lokalnih kontakata na njihovom materinjem jeziku, koristeći izvorne ili odabrane aplikacije trećih strana.

  • Interpreter2 - trenutačno prevodi razgovore uživo, omogućujući natjecateljima da komuniciraju s drugim sportašima i volonterima te uživo primaju prijevod onoga što govore na ekranu, dok i dalje govore licem u lice, zahvaljujući jedinstvenom dvostrukom ekranu telefona.

  • Composer3 - pomaže u sastavljanju e-poruka i objava na društvenim mrežama u aplikacijama koristeći jednostavne ključne riječi. Na društvenim mrežama čak analizira ton prošlih sadržaja olakšavajući natjecateljima da izraze svoje uzbuđenje u najnapetijim ili najdirljivijim trenucima natjecanja.

Natjecatelji također mogu koristiti Galaxy AI na svom Olypic Edition uređaju kako bi se pripremili za natjecanje, potaknuli svoju kreativnost i zabilježili nezaboravne uspomene iz Pariza 2024., uz značajke koje uključuju:

  • Instant Slow-motion4 - omogućuje snimanje, dijeljenje i analizu izvedbi u usporenom snimku, što pomaže u usavršavanju tehnike, te

  • Photo Assist5 - olakšava stvaranje savršenih fotografija svaki put, omogućujući promjenu veličine, premještanje ili čak uklanjanje neželjenih objekata s fotografija.

Usluge i aplikacije koje čine olimpijsko i paraolimpijsko iskustvo zabavnim i jednostavnim

Za olakšano korištenje telefona tijekom boravka u Parizu i izvan njega, svaki Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uključuje eSIM s 100 GB 5G podataka u partnerstvu s telekomunikacijskom tvrtkom Orange te dvogodišnje Samsung međunarodno jamstvo.

Osim toga, radi lakšeg praćenja najnovijih rasporeda Igara i jednostavnijeg snalaženja po olimpijskim terenima, unaprijed će biti instalirano nekoliko službenih aplikacija Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) kao što su Athlete 3656Olympic ShopParis 2024Transport Accred App i telefonska linija MOO-a.

Kako bi dodali zabavu i personalizaciju natjecateljima, svaki Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uređaj dolazi s paketom interaktivnih aplikacija posvećenih Parizu 2024.

Aplikacije uključuju PinQuest i Galaxy Experience za prikupljanje i razmjenu pravih i digitalnih pinova tijekom Igara, Olympic Go!, službenu olimpijsku igricu te Galaxy Skateboard, novu igru koja predstavlja Phryges, maskote ovogodišnjih Igara.

Iskustvo dijeljenja pobjedničkog trenutka iz prve ruke

Stajanje na vrhu olimpijskog i paraolimpijskog podija tijekom ceremonije dodjele medalja i ostvarenje svog životnog sna jedan je od najemotivnijih i najupečatljivijih trenutaka koje sportaš može doživjeti. Tradicionalno, sportaše su fotografirali akreditirani mediji, jer im je bilo zabranjeno na ceremoniju nositi osobne stvari, uključujući i mobilne telefone. Pogled je uvijek bio uhvaćen iz daljine, a ne iz perspektive samog natjecatelja.

Po prvi put u povijesti Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, Samsung će omogućiti korištenje Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uređaja na samom postolju kako bi natjecatelji mogli stvoriti vlastita sjećanja i emocije putem novog, pobjedničkog selfija. Posebna Samsung tehnologija će mapirati i sortirati selfije natjecatelja prema sportu i prenijeti ih na Athlete365 u stvarnom vremenu, omogućujući im da sačuvaju i podijele svoje čuvene trenutke s obitelji i obožavateljima.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition bit će izložen na Olympic™ rendezvous @ Samsung izlozima, uključujući i onaj na Champs-Elysees 125, počevši od 12. srpnja. U suradnji s Međunarodnim olimpijskim odborom i Međunarodnim paraolimpijskim odborom, natjecateljima će Galaxy Z Flip6 Olympic Edition uređaji biti uručeni počevši od 18. srpnja.

1 Live Translate zahtijeva mrežnu vezu i prijavu na Samsung račun. Live Translate dostupan je samo na prethodno instaliranoj Samsung Phone aplikaciji. Pozivi se moraju obavljati putem izvornog Samsung biranja. Određeni jezici mogu zahtijevati preuzimanje jezičnog paketa. Dostupnost usluge može varirati prema jeziku. Točnost rezultata nije zajamčena.

2 Interpreter zahtijeva prijavu na Samsung račun. Određeni jezici mogu zahtijevati preuzimanje jezičnog paketa. Dostupnost usluge može varirati prema jeziku. Točnost rezultata nije zajamčena. Dostupnost i podržane značajke mogu varirati prema zemlji, regiji ili operateru. Dostupnost podržanih jezika može varirati."

3 Composer zahtijeva mrežnu vezu i prijavu na Samsung račun. Dostupnost usluge može varirati prema jeziku. Točnost rezultata nije zajamčena.

4 Instant Slow-mo funkcija dostupna je na Samsung Video Playeru i Samsung Gallery i možda nije dostupna na određenim vrstama video datoteka. Točnost rezultata nije zajamčena.

5 Značajke za Photo Assist zahtijevaju mrežnu vezu i prijavu na Samsung račun. Uređivanje pomoću Generative Edit rezultira fotografijom promjenjenom do 12 MP. Vidljivi vodeni žig prekriva izlaznu sliku prilikom spremanja kako bi naznačio da je slika generirana pomoću AI. Točnost i pouzdanost generiranog rezultata nije zajamčena.

6 Athlete365 je službena zajednica olimpijskih natjecatelj stvorena za rast i poboljšanje njihovih života. Nudi podršku olimpijskim natjecateljima na njihovom putu do i nakon Olimpijskih igara pružajući digitalne i fizičke prostore u kojima mogu učiti, izražavati se i povezati se sa svojom širom zajednicom.

CONVERSATION