F BEZBRIŽNA DJEČJA IGRA NA SUNCU UZ IZIPIZI NAOČALE - Totally Glamourous

BEZBRIŽNA DJEČJA IGRA NA SUNCU UZ IZIPIZI NAOČALE


I za ovo ljeto poznati francuski brend IZIPIZI pripremio je neodoljivu kolekciju naočala za najmlađe. Uz već postojeći #d model u ponudi, Izipizi je dodatno proširio svoj asortiman i novim oblikom koji dolazi će biti u ponudi tijekom cijele godine. BBK+ #c u retro, ali trendy stilu, izgledat će elegantno na licu vaših mališana, ne žrtvujući pritom udobnost i optimalnu zaštitu očiju. 
Nošenje sunčanih naočala već u dječjoj dobi, izuzetno je važno kako bi ih zaštitilo od štetnih ultraljubičastih zraka. S dolaskom proljeća ušli smo u sunčani dio godine, a iz dana u dan pojačava se izloženost UV zračenju. Dječje oči posebno su osjetljive na UV zrake jer do šeste godine života u leći oka nema posebnog pigmenta lipofuscina koji je prirodni filter za UV zrake i donekle štiti mrežnicu pa bi nakon navršenih 6 mjeseci djeca trebala nositi sunčane naočale kad god borave na otvorenom, kako bi se zaštitila kako vanjska tako i unutarnja struktura oka. 

Budući da mala djeca često gledaju prema gore, njihove mrežnice su mnogo osjetljivije na UV svjetlo od odraslih pa su IZIPIZI modeli posebno dizajnirani, s ultrafleksibilnim hipoalergenim okvirima bez bisfenola A, a kao što je to slučaj i u svim Baby, Kids i Kids+ modelima Izipizi naočala, polarizirane akrilne leće štite njihove oči u svakoj situaciji, avanturi i aktivnosti. 

Nudeći ljupkost i zajamčenu zaštitu, IZIPIZI Baby, Kids i Kids+ modeli novi su must have za izlaske vašeg mališana! Prilagođene su veličini glave i obliku koji se vrlo razlikuje od odraslih. Kako bi zaštitili oči, okviri moraju odgovarati njihovim licima savršeno, pravilno pokrivajući područje oko očiju sve do obrve, a svakako je zgodan dodatak uklonjiva silikonska traka koja osigurava da ostaju čvrsto na dječjoj glavici. 


U ponudi su tri modela: Baby 0-9 mjeseci, Kids 9-36 mjeseci i Kids+ 3-5 godina, a dolaze u 10 prekrasnih nijansi: Denim blue, Red, black, Apricot, Pastel pink, Aqua green, Sweet blue, Lemonade, Chocolate i Milk. 
Imaju 100% UV (UV 400) kategoriju, a priložene su 3 polarizirane sive leće za maksimalnu zaštitu uz poštivanje prirodne boje. Smanjuju intenzitet svjetlosti i štite dječje oči od blještavila. 

Uz IZIPIZI BKK+ modele koji čuvaju zdravlje očiju vašeg djeteta možete opušteno ući u ljeto, jedina je dvojba koju boju odabrati.

CONVERSATION