F Dan bez gaćica - pridružite se zabavi i osjetite slobodu golog tijela - Totally Glamourous

Dan bez gaćica - pridružite se zabavi i osjetite slobodu golog tijela


Dan bez gaćica je pred vratima, a mi jedva čekamo obilježiti ovaj slatki praznik! Proslavite 22. lipnja posvećen skidanju dosadnih gaćica i prihvaćanju slobode golog tijela. Zašto slaviti ovaj poseban dan, pitate se? Osim očitog uzbuđenja kršenja pravila, postoje i druge stvarne prednosti nenošenja donjeg rublja. Budimo iskreni, prihvatit ćemo svaki izgovor da se razgolitimo, a ovaj dan nas podsjeća da za to postoji dobar motiv - LELO donosi sve detalje.

Za početak, ovo je sjajan način da se osjećate seksi i samouvjereno. Bez tkanine koja vam smeta, možete se slobodnije kretati i osjećati bolju povezanost sa svojim tijelom. Osim toga, povjetarac na goloj koži jednostavno je fantastičan! Nenošenje donjeg rublja također je dobro za vaše zdravlje. Gaćice mogu zadržati vlagu i bakterije na koži, stvarajući pogodno okruženje za infekcije, osobito kada nosite gaćice koje nisu pamučne. Usko donje rublje također može uzrokovati trenje i osipe, što može biti posebno neugodno kada dlačice ponovno počnu rasti. 

Ako ne nosite gaćice, vaše intimno područje će ostati svježe i suho, sprječavajući dosadne gljivične infekcije i druge iritacije. Osim toga, možete obući haljinu ili suknju bez gaćica ispod i priuštiti nekom posebnom malu predstavu. Neke stvari treba prepustiti mašti; ako netko želi znati kakvo donje rublje nosite, postoji seksi način da to sazna. Ili možete biti bez gaćica ispod svoje uobičajene odjeće i osjećati povjetarac između bedara cijeli dan - među svim odlukama koje svakodnevno donosite, zašto jednom ne bi sveli stvari na minimum? Samo pazite da odaberete tkanine koje propuštaju zrak i izbjegavajte sve što je preusko. Zabavlja li vas pomisao na malo kršenja pravila? 

Izvedite partnera na večeru i dajte mu povod da zaviri ispod stola. Ako se osjećate avanturistički, možete u igru ubaciti nosivi vibrator, pa čak i ako ostajete kod kuće, zamislite kako će vaš partner reagirati kad se stvari zahuktaju; shvatit će da sve vi već korak ispred njih. Ovo će vašem seksualnom životu dodati potpuno novu dimenziju. Znate onaj dodatni osjećaj koji dobijete kada obučete seksi donje rublje ili ste upravo bili na depilaciji? Iako to nitko to ne vidi, ali vi sami osjećate. Ovo je tako, ali bolje. Osim što je zdravo, jednostavno i neobično, odjeća bez gaćica ispod daje više samopouzdanja i podsjeća vas koliko ste privlačni. 

Dakle, bez obzira volite li seksi selfije ili se prepuštate solo igri, uživajte i prigrlite svoje tijelo. Naravno, nenošenje gaćica nije za svakoga. Neki se mogu osjećati izloženo bez dodatne zaštite i pokrivenosti donjim rubljem. Ali za one koji su voljni odvažiti se, Dan bez gaćica svakako može biti uzbudljivo iskustvo. Slavimo seksualnost u svim njenim oblicima. Dakle, ovog Dana bez gaćica, zašto se ne biste pridružili zabavi i osjetili slobodu golog tijela? Vjeruj nam; Vaši intimni dijelovi će vam biti zahvalni!

CONVERSATION