F Gdje na vikend? Nadohvat Zagreba krije se pravi raj za čitavu obitelj! - Totally Glamourous

Gdje na vikend? Nadohvat Zagreba krije se pravi raj za čitavu obitelj!


Idiličan krajolik za brojne avanture na otvorenom, pogled na pitoreskne brežuljke kroz staklenu kupolu dok se opuštate u bazenu, tri 'viseća' whirlpoola iznad kristalno čiste vode, brojni tobogani, saune, animacijski program u Thermani Park Laško… - vikend, pogotovo kada je produljen, doista, može biti nezaboravan na čitavu obitelj! Prava bi šteta bila ne iskoristiti sva ova 'spajanja' u lipnju za obiteljsko putovanje u jedan od najmodernijih termalnih centara u Sloveniji, Terme Laško, gdje su - uz sve svoje vodene atrakcije, wellness ponudu i same doživljaje destinacije – za svaki dan pripremili i ekstra animacijski program. Vodeni fitness, aqua dance, vježbe disanja, joga, vodene igre, večernja zabava i još puno toga čeka sve koji se požele odmoriti u Laškom. 

Slovenske Terme Laško definitivno nisu daleka destinacija – za malo više od sat vremena vožnje iz Zagreba (i to bez vinjete!) u pravom ste malom raju uz rijeku Savinju. Sam krajolik oduševit će vas mirnoćom i mogućnostima koje nudi na otvorenom. Izlet u prirodu uvijek je dobra opcija, a ovdje imate i mnogo uređenih i dobro označenih staza. I animacijski program Thermane Laško uključuje raznolike aktivnosti za cijelu obitelj. Thermana Park Laško s više od 2200 četvornih metara vodenih površina, najsuvremenijim spa centrom i saunama i vrhunskim smještajem te Zdravilišče Laško s termalnim bazenom, Centrom zdravlja i ljepote te Centrom medicine, jednostavno mame na odmor po vlastitoj mjeri. Ako ste željni istinskog odmora duše i tijela ili ste više aktivni tip, ako vam nedostaje adrenalina ili samo želite uživati u netaknutoj prirodi i wellness ponudi, produljeni vikend u Laškom zadovoljit će sve te individualne 'apetite'. 

Za najmlađe je tu dječje vodeno igralište, nešto starijoj djeci će se svidjeti tobogan i brza rijeka, a za neustrašive najbolja zabava bit će na bazenu s valovima. Sve to još je impresivnije ako se, baš kao ovdje, događa ispod staklene kupole, kroz koju se pruža predivan pogled na brežuljke i nebo. Kako je petkom moguće noćno kupanje do 22 sata, plivanje uz pogled na zvjezdano nebo doista je impresivno. Zaokružite sadržajan dan u ugodnoj atmosferi kavane hotela Zdravilišče Laško i kavane Thermane Park uz živu glazbu te čašu boutique piva kuće i odlične slastice u kojima caruju jagode i bazga. Najmlađi će se zabaviti u mini klubu hotela, dok će nešto starija djeca ući u Thermanin interaktivni VR svijet. Kad djecu posjete maskote - Vodomček i Vodomčica, zabava će biti potpuna! Naime, simpatične maskote nastale su prema liku vodomara, jedne od najživopisnijih ptica koja se gnijezdi samo u najčišćim područjima, baš kakvo je ovo uz rijeku Savinju. 

Inače, ovo je izvrstan kraj i za ljubitelje planinarenja. Za jutarnji treking preporučujemo uspon na Hum - najviši vrh Laškog, koji je od hotela udaljen samo 30 minuta hoda. Kružna šetnica uz rijeku i preko parka idealna je za večernju šetnju i lutanje idiličnim Laškom. Obitelji s malom djecom obožavaju obližnji park u kojem se nalaze velika drvena igrališta i zanimljive pčelinje zagonetke, a djeca mogu uživati na svježem zraku. Isplati se istražiti i sam grad Celje s predivnim dvorcem, a tu su i druge obližnje destinacije i doživljaji. Naime, gosti Thermane Laško dobivaju posebnu hotelsku knjižicu pogodnosti za kulinarske užitke i avanturistička iskustva, koja će odmor za cijelu obitelj učiniti nezaboravnim. Nemate planove za ovaj vikend? Ne propustite izuzetnu ponudu u sklopu koje plaća 1, a borave 2 osobe! Terme Laško su idealno mjesto za obiteljski odmor. Provjerite što su vam pripremili u ljetnom obiteljskom paketu u kojem djeca do 5 godina borave gratis! Više informacija pronađite na Facebook i Instagram profilu.

CONVERSATION