F HUILE APAISANTE: NJEGA PRIJE ŠAMPONIRANJA ZA OSJETLJIVA VLASIŠTA - Totally Glamourous

HUILE APAISANTE: NJEGA PRIJE ŠAMPONIRANJA ZA OSJETLJIVA VLASIŠTA
OBEĆANJE LEONOR GREYL: 
JEDINSTVENA NJEGA KOSE U SKLADU S VREMENOM

»Neosporna je istina o modernom životu: u doba zgusnutog raspo- reda vremena, naše vlasište postaje sve osjetljivije. Stres, onečišćenje, nedovoljno isprani šampon i ostaci proizvoda za oblikovanje kose izazivaju crvenilo i nadražaj. Ovi znakovi upozorenja naveli su moju obitelj i Institut Leonor Greyl da zajedno pronađemo način da pro- blem vratimo u normalno stanje. Počeli smo isprobavati ovaj inovativni proizvod na našoj obitelji, prijateljima i stalnim klijentima u Institutu. I rezultati su bili dojmljivi: svi su uistinu bili zadivljeni!« 
 – Caroline Greyl, izvršna direktorica Kuće Leonor Greyl 

Huile Apaisante: ulje posebno osmišljeno kao dugoročno rješenje za probleme s kojima se susreću ljudi s osjetljivim i nadraženim vlasištem, zahvaljujući svojim snažnim smirujućim i ublažavajućim svojstvima. 
TRAŽENA FORMULA: 
100% PRIRODNA I BEZ MIRISA 

Brend Leonor Greyl ostaje vjeran svojoj etici i vrijednostima, oslanjaju- ći se na nevjerojatne iscjeliteljske moći biljaka i odabirući sastojke koji kombiniraju ujedno antioksidativna i protuupalna svojstva: 

• Ulje kopaibe (Copaifera Officinalis) dobiveno je iz drveta koje ra- ste u Južnoj Americi i koje su od pamtivijeka koristili starosjedioci Amazone. Ovo je ulje bogato kaurenskom kiselinom i kariofilenom te je poznato po svojim protuupalnim i antibakterijskim svojstvima. 

• Ulje brazilskog oraha (Bertholletia Excelsa) puno je selena kojim se sprječava eksfolijacija i perutanje. • Ekstrakt kore magnolije (Magnolia Officinalis) povećava razinu vlažnosti kože, s djelovanjem na ublažavanje upale i smanjenje crvenila. 

• Azulen, 100 % prirodna molekula ekstrahirana iz eukaliptusa, daje našem ulju plavu nijansu. Poznata je po tome što smiruje kožu i ublažava upale. 

• Mješavina organskog kamelijinog ulja i ulja marakuje (Passiflora Edulis), oba bogata omega-6, omega-9 i zasićenim masnim kiseli- nama, a poznata po svojoj regenerativnoj i restrukturirajućoj snazi. Ova dva ulja popravljaju hidrolipidni film kože i sprječavaju dehi- draciju. 

Dobro je znati: Huile Apaisante ne sadrži eterična ulja ni mirise. Iako se općenito koriste zbog svojih mikrodilatacijskih svojstava za poti- canje cirkulacije krvi u vlasištu, eterična ulja mogu iritirati, pa čak i izazvati alergijske reakcije na osjetljivim vlasištima. 
JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU, 
NEPOSREDNI REZULTATI 

Bilo da se nanosi povremeno ili kao dubinska njega, Leonor Greyl Huile Apaisante uravnotežuje kožu za zdravo vlasište. Smiruje, ubla- žava i otklanja osjetljivost za snažne i trenutačne rezultate zahvaljuju- ći svom sveobuhvatnom djelovanju: smanjuje perutanje, uravnotežuje proizvodnju sebuma i peruti te djeluje kao antioksidativni i protuupal- ni štit. 

Kao istinska detoksikacijska njega vlasišta, Huile Apaisante je izvan- redno, svestrano višenamjensko ulje: 

• Koristite ga kao njegu prije šamponiranja za uravnoteženu kožu i kao zaštitu od reakcija osjetljivosti. 

• Koristite prije bojanja kao zaštitni štit: sastojci koji štite kožu stvaraju barijeru kako bi se spriječilo nadraživanje izazvano kemikalijama. 

Roll-on bočica s kuglicom za valjanje omogućuje ultra precizno nano- šenje za optimizirane učinke na ciljanim područjima. 

Nanesite Huile Apaisante na suhu glavu neposredno prije pranja ili bojanja, dio po dio, zatim masirajte kružnim pokretima kako biste uklonili nakupljene čestice i smanjili stres. 

Staklena roll-on bočica — 20 ml (0,7 oz) 
Cijena: 243 knCONVERSATION