F Izlet u Zelinu: prvi vikend u srpnju rezerviran je za Kraljevina Food Summer! - Totally Glamourous

Izlet u Zelinu: prvi vikend u srpnju rezerviran je za Kraljevina Food Summer!


U subotu,01. srpnja, u od 18 sati ekskluzivna vinska priča Kraljevina Food Summer pokazat će još jednu stranu prekrasne Zeline. Na pitoresknoj lokaciji šarmantne vinarije Puhelek Purek očekuje vas, sad već tradicionalna večer puna noviteta s naglaskom na održivost. Riječ je o spoju čarobnog pejzaža i organskih elemenata u prostoru s potpisom Ivane Škrlec, vlasnice tvrtke Altere koja je predvodnica održivih evenata kod nas. Očekuje vas posebno iskustvo koje istinski gurmani i ljubitelji vina neće propustiti. 

Već treću godinu zaredom, prvi vikend u srpnju rezerviran je za Kraljevina Food Summer. Ovaj event modernim pristupom tradiciji na predivnoj livadi ispred Vinarije Puhelek Purek okuplja ljubitelje vrhunskih autohtonih lokalnih vina, osvježavajućih jedinstvenih koktela te ukusnih zalogaja pružajući zabavu i ples pod zvijezdama uz najbolje ljetne hitove. Riječ je o konceptu održivog evenata kojim prijateljice Ivana Škrlec i Ivana Puhelek Purek žele pružiti jedinstveno iskustvo prekrasne prirode bez odricanja komfora i luksuza. 


Kontinentalna Hrvatska sve je življa ljeti upravo zahvaljujući ovakvim događajima koji promoviraju i slave njezina bogatstva. Kraljevina Food Summer stavlja poseban naglasak na jedinstvenu sortu kraljevinu, ali moći ćete uživati i u drugim poznatim vinima vinarije Puhelek Purek koja su osvojila brojne nagrade i ocijenjena su najboljima iz kontinentalne Hrvatske. 

Svi koji su prijašnjih godina posjetili ovaj event složit će se da je Kraljevina Food Summer idealan način za slaviti ljeto na kontinentu. Ove je godine koncept događaja održivost, a pripremili su i brojna iznenađenja i novitete.

CONVERSATION