F Leonor Greyl – Proizvodi protiv opadanje kose - Totally Glamourous

Leonor Greyl – Proizvodi protiv opadanje kosePALETA PROIZVODA PROTIV 
 OPADANJA KOSE 


Vidjeti da vam opada kosa može izazvati veliku tjeskobu. Leonor Greyl pruža nekoliko
korisnih savjeta za rješavanje ovog problema i zaustavljanje započetog opadanja kose. 

Nikada ne biste trebali smatrati da je gubitak kose nepovratan. Čak i ako nema čudesnog lijeka koji bi riješio sve moguće uzroke, sada postoji mnogo načina da se tome suprotstavimo. 

Manje opadanje kose prilikom promjene godišnjih doba dio je ciklusa rasta kose, tako da nema potrebe za brigom ako opadanje nije pretjerano (normalno je pedeset do stotinu vlasi dnevno). Također morate imati u vidu da vanjski čimbenici kao što su stres, umor, nedovoljna prehrana i hormonska neravnoteža mogu pogoršati gubljenje kose. 

Koje korake trebam poduzeti? 

Prvi korak je ispravno prepoznati razlog opadanja kose. 
Nemojte oklijevati obratiti se pouzdanom stručnjaku koji će analizirati različite čimbenike povezane s opadanjem i dati odgovarajući savjet nakon što se utvrdi problem (npr. unutarnji problem, živci ili nutritivni nedostatak). 

Drugo, važno je održavati izvrsnu higijenu kose. 
Prekomjerni sebum, prašina ili onečišćenje mogu spriječiti oksigenaciju vlasišta, što dovodi do gubitka vitalnosti kose. Neka vam kosa uvijek bude čista. 

Zatim biste trebali poduzeti jednostavne i učinkovite korake za poticanje cirkulacije krvi jer je vlasište, koje je slabo opskrbljeno krvlju, sklono gubitku vitalnosti. Jednominutna masaža vlasišta spuštene glave pomaže mu da se opusti i pojačava cirkulaciju krvi. 

Naposljetku, trebali biste upotrebljavati posebne proizvode za revitalizaciju vlasišta, osiguravajući mu potrebne izvore energije. 

1. Régénérescence Naturelle, snažan booster prije šamponiranja, koktel je eteričnih i biljnih ulja koji čisti, stimulira i obnavlja tkivo vlasišta. 2. Upotrebljavajte nježni šampon posebno formuliran za njegu vlasišta. Ako nemate poseban problem, Shampooing au Miel – šampon napravljen od pravog meda – idealan je za tanku kosu. Pomaže obnoviti volumen i vitalnost te vašoj kosi daje izniman sjaj. Također je dovoljno nježan da se može koristi svakodnevno. 3. Odlučite se za njegu bez ispiranja s produljenim djelovanjem, koja je učinkovita na vlasištu tijekom cijelog dana: 

• ampule Complexe Énergisant su tromjesečni tretman sa zadivljujućim rezultatima 

Tonique Vivifiant je manje koncentrirani tonik u spreju koji nudi praktičan način za borbu protiv opadanja kose i vraćanje vitalnosti na dnevnoj bazi. 4. Na kraju, ali ne i najmanje važno, dogovorite termin u ovlaštenom salonu Leonor Greyl za dubinsku analizu kose i personalizirani tretman protiv opadanja kose.

CONVERSATION