F Limitirana kolekcija kozmetike oduševit će ljubitelje serije The Witcher - Totally Glamourous

Limitirana kolekcija kozmetike oduševit će ljubitelje serije The Witcher


Old Spice uranja u zanosni svijet Netflixove serije The Witcher uz uzbudljive sadržaje i limitiranu kolekciju: The White Wolf 

Ovog ljeta Old Spice ponire u svijet serije The Witcher i unosi neodoljive mirise u svijet neugodnih mirisa Witcher Universea. 


Izvanredna suradnja dva suprotna mirisna svemira – Old Spiceovog svijeta svježine i Witcherovog svijeta neugodnih mirisa – rezultira u nezaboravnoj i neočekivanoj kampanji, koja će predstaviti jedinstvenu zabavu kroz limitiranu kolekciju „The White Wolf“ i prenijeti jedinstveno iskustvo mirisa na The Witcher Fest u gradu Łódź, u Poljskoj – gdje je nastao svijet serije The Witcher. Ovo je jedinstveni trenutak i neodoljivo iskustvo za sve obožavatelje serije. 

Obožavatelji Witchera često komentiraju kako njegov svijet mora da ja mjesto prepuno neugodnih mirisa, a da i ne spominjemo da u njemu ne postoji Old Spice. No, što bi bilo da postoji? 

Netflix i Old Spice su se udružili u jednu veliku mirisnu suradnju koja će najaviti lansiranje nove, treće sezone The Witchera. Obožavatelji u Europi će moći ponijeti kući proizvode iz limitirane linije Old Spice – The White Wolf, koja baš svakome omogućuje božanstven miris dugovječne svježine. 

Kvaliteta mirisa The White Wolf sastoji se od crvene naranče u gornjim notama, breskvinog cvijeta u srednjim notama i cedra u donjim notama, koje će korisnicima omogućiti osjećaj ljetne svježine. U kolekciji su dostupni i gel za tuširanje, dezodorans u stiku i dezodorans u spreju, kao i poklon set. Svježina 24/7 samo za vas! Potražite u trgovinama diljem Hrvatske od srpnja 2023.

CONVERSATION