F Marc Cain predstavlja ležernu eleganciju inspiriranu Boho Chic i etno stilom - Totally Glamourous

Marc Cain predstavlja ležernu eleganciju inspiriranu Boho Chic i etno stilom


Moda koja je uvijek malo drugačija, a opet uvijek svoja. Marc Cain spaja smisao za estetiku i umjetnost s ležernošću, inovativnim razmišljanjem i ekskluzivnošću. Zavirite u jedinstveni Marc Cain svijet u Vlaškoj 26 gdje Vas čeka nova modna tema African Fairy Tale iz kolekcije za proljeće i ljeto 2023. - Feel the Moment. 

Ova modna bajka pripovijeda o ljepoti ženstvenog boho chic-a, stiliziranim etno detaljima i odvažnim, a toplim bojama. Povezuju se crvena boja i elegantni tonovi badema koji stvaraju luksuzni ljetni izgled s jedinstvenim handcraft osjećajem za detalje. Ispisi s etno motivima, od velikih do sitnih, kao i ženstvene bluze s perforiranim vezom i čipkastim detaljima koje se nose uz odgovarajuće kratke hlače, svakako su stilski posebni i prepoznatljivi.

Veliki izbor boho haljina bit će prava modna poslastica za ljubiteljice ovog stila. Dugi boho komadi s vezom i očaravajućim printovima savršeni su za ljetne dane. Neizostavni su i animalni printovi koji se savršeno uklapaju u ovu etno afričku bajku. Lagane pamučne i lepršave haljine od fino pletene viskoze predstavljene su u različitim siluetama i varijacijama: od voluminoznih, nošenih kao tunika ili kao seksi mini haljina, do klasičnih u stilu košulje.


Kroz cijelu kolekciju su prisutne asocijacije na etno tradiciju kao što su asimetrično postavljeni printovi i dizajn koji je inspiriran tradicionalnom tehnikom bojanja ikat koja stvara uzorke zamućenih kontura. Kimono bluze s printom čiji dizajn podsjeća na tradicionalne tehnike ručnog tkanja dok digitalni ispis i asimetrično pozicioniranje daju suvremeni štih ili pak fine bluze od viskoze u pončo stilu u potpunosti konstruirane od pravokutnika. Heklani izgled ajour pletiva uzdižu pletenje do umjetničke forme, a lagani bijeli i traper u boji, kao i ljetni tvid u prljavo bijeloj boji, s detaljima od čipke i resica, savršeno se uklapaju u ovu inspirirajuću modnu priču.

CONVERSATION