F MODNI VODIČ: LJETO U GRADU - Totally Glamourous

MODNI VODIČ: LJETO U GRADU


Trendi komadi omiljenih modnih brendova 

Ljeto nam je napokon stiglo i zato sve češće možemo vidjeti zanimljive modne kombinacije na ulicama grada. Jasno je da će ove sezone dominirati jarke boje koje će podići energiju i raspoloženje, zanimljivi uzorci, ali i zemljani tonovi koji su vječni favorit svakog ljeta. 


Od kada je ljeto stiglo trenutke u gradu provodimo na kavama, raznim festivalima i u druženju s dragim ljudima. Neizostavni komadi svakog ljeta zasigurno su bijela košulja, kratke hlače i sunčane naočale. S takvom kombinacijom ne možete pogriješiti, a jednobojne kratke hlače možete dodatno istaknuti crop topom u šarenoj boji i zanimljivom printu. Velike vrućine izdržljivije su u ugodnoj odjeći pa je tako vrlo važno odabrati odgovarajuću tkaninu. Od obuće birajte otvorene cipele, a uvijek dobra opcija su i espadrile koje su vrlo lagane i udobne. Modni dodaci koji će prevladati ovog ljeta su torbice u jarkim bojama, zlatni nakit te velike sunčane naočale. 


Dok čekate godišnji odmor i odlazak na more, možete se poigrati i kod smišljanja poslovnih odjevnih kombinacija. Dani u redu bit će lakši u laganim i prozračnim materijalima pa tako sigurno nećete pogriješiti s maxi haljinom u nekoj veseloj boji. Spojite ju s udobnim natikačama i velikom torbom u koju će vam stati sve potrebne stvari, a nemojte zaboraviti na efektne sunčane naočale i nakit. Malo elegantnija opcija za neki poslovi sastanak može biti kombinezon, bilo da je to dugi ili kratki. Ovaj komad je dovoljno profinjen, a opet trendi i odlično se može kombinirati s natikačama na petu i torbicom u istoj boji – za sve popularniji matchy look! 

Kreirajte savršeni ljetni look uz odlične odjevne komade. Inspiraciju pronađite u ponudi brendova Replay, ALDO, Guess, Guess Accessories, Palmers, Zlatarna Dodić, De Rigo (Police, Fila, Yalea, Furla, Philipp Plein), Designer Outlet Croatia (Patrizia Pepe, Ted Baker, Hugo Boss, Armani Exchange, Aldo, Guess, Replay, Pepe Jeans i drugi).

CONVERSATION