F Natikače: prvi vjesnici ljeta! - Totally Glamourous

Natikače: prvi vjesnici ljeta!Sunčanje, kupanje, kave na rivi, lagane šetnje uz plažu, ispijanje koktela – sve su to asocijacije koje se bude dolaskom viših temperatura. A s njima se budi i želja za otvorenom i laganom ljetnom obućom! Za mnoge od nas, to su natikače koje zato nerijetko nazivamo najpopularnijom i definitivno najudobnijom obućom, prvim vjesnikom ljeta i neizostavnim dodatkom za plažu i gradske vreve. 

Bilo da vrući lipanj provodite na gradskom asfaltu ili na šljunčanoj obali, predlažemo vam da ga „prohodate“ u kvalitetnoj, atraktivnoj i cjenovno pristupačnoj Deichmann ponudi natikača

Modeli su različiti, a variraju od opuštenih i sportskih, do elegantnih i trendi modela. Za koji god se odlučite, dobit ćete super praktični i vizualno atraktivni modni dodatak za ljetnu sezonu. 

Favorit popularne influencerice Veronike Rosandić su Deichmann modeli 'old school vibes' dizajna: natikače u pastelnim nijansama ili zemljanim bojama s decentnim ukrasima i različitim visinama potplata. „Svi su cjenovno pristupačni, stabilnih podloga, ugodnih za stopala – jednostavno vas privlače da već ovoga trenutka uskočite u njih“ – kaže Veronika. 

U Deichmann ponudi možete birati između robusnih natikača s monolitnim kopčama, do natikača sačinjenih od kožnih i sintetičkih materijala; od drvenih natikača i natikača s plutenim potplatom do jednostavnih modela koji nikad ne izlaze iz mode. Boje sežu od blago toniranih, mat, zagasitih, neutralnih - do izrazito kričavih i žarkih koje dominiraju ovoljetnim modnim konceptom. 

Savršen su način da preplanuli ten, ljetnu odjevnu kombinaciju i svježu pedikuru zaokružite idealnom, laganom, udobnom i prozračnom obućom. Svoje nove omiljene natikače potražite u Diechmannu!

CONVERSATION