F Njega kože za najviše zahtjeve - Totally Glamourous

Njega kože za najviše zahtjeve
MBR® – Medical Beauty Research – je cjelovita, vrlo učinkovita i svestrana linija pro- izvoda za njegu kože lica i tijela, posvećena ljepoti koja ne stari. Sam naziv brenda sažima njegovu filozofiju: njega kože na granici medicine počinje tamo gdje prestaje normalna njega kože. Kvaliteta i koncentracija aktivnih sastojaka u MBR® proizvodima na granici je medicinskih, a tek za stupanj više, morali bi biti dostupni samo na recept. 

S više od dva desetljeća iskustva, općenito se smatra »svetim gralom« njege kože. Gdje drugi brendovi moraju brinuti o troškovima proizvodnje, u MBR® oni su sporedna stvar. Razvoj i napredak u MBR® nije fokusiran na najbolju cijenu, već na najbolje re- zultate. To je jedna od tajni MBR® alkemije, uz stalnu težnju za postizanjem trenutačnih, mjerljivih i održivih rezultata. Ravnomjerno glatka koža, njegovane konture i mladolik izgled – postići i održati taj cilj zadatak je ovog njemačkog premium branda. Uočit ćete savršenstvo u svakom preciznom detalju. 

Od 2000. MBR® je pionir najučinkovitijih vrhunskih dermokozmetičkih proizvoda, po- znat po svojim intenzivnim istraživačkim aktivnostima, usmjerenim na starenje kože i anti-ageing. Proizvodi MBR® razvijeni su i neprestano se razvijaju u suradnji s priznatim stručnjacima iz područja plastične kirurgije i dermatologije, biokemije, toksikologije, mikrobiologije i tehnologije formulacije, koji su željeli stvoriti medicinsku liniju za njegu kože koja prati estetske zahvate i postoperativnu njegu. Cilj je bio razviti proizvode protiv starenja s najvećom mogućom koncentracijom aktivnih sastojaka, a istovre- meno optimalnom tolerancijom kože. Primijetili su iznimne rezultate, neusporedive s bilo kojim drugim proizvodom za njegu. Nakon godina znanstvenih istraživanja razvili su luksuznu medicinsku kolekciju za njegu kože temeljenu na najboljim dostupnim i najdragocjenijim sastojcima. U formulama su korišteni najsnažniji, najčišći i najučinko- vitiji sastojci, potpuno bez mineralnih ulja, parabena, polietilen-glikola (PEG), ftalata i umjetnih mirisa. Posebno razvijene linije proizvoda i uravnotežene metode tretmana prilagođene su individualnim potrebama kože te pružaju optimalan i dugoročan pristup, zaštitu i njegu kože u svim njezinim stanjima. Svatko može pronaći proizvod za sebe, bez obzira na dob ili potrebe kože. Korištenjem najnaprednijih organskih, bio-tehnoloških i medicinskih sastojaka za poticanje svih staničnih funkcija epiderme i derme, sve kolekcije MBR® teže potpunom pomlađivanju staničnog metabolizma. Opći aktivni mehanizam svih MBR® proizvoda stvara mnoštvo epidermalnih, dermal- nih i kozmetičkih učinaka, koji zajedno čine savršenstvo ovog izvanrednog branda. Nadmašit će sva vaša očekivanja. 

MBR® proizvodi izrađuju se u Njemačkoj, gdje se nalazi i središte tvrtke. Potječe iz ma- log grada Bad Schlema, poznatog po svojoj povijesti terapijskog lječilišta. Spa kupke bile su čuvene po poticanju sposobnosti tijela za samoizlječenje i opuštanje. Wellness je u tom kraju duboko ukorijenjen, a MBR® nastavlja tradiciju na iznimno visokoj razini. 

Proizvode MBR® možete pronaći u Lana Niche Perfumery, Ilica 25, Zagreb i Kralja Tomislava 5, Split.

CONVERSATION