F Novi parfem koji naprosto obožavamo - Totally Glamourous

Novi parfem koji naprosto obožavamo


„Ti si svestrana, snažna i jedinstvena!”
To mi žene govorimo jedna drugoj jer više ne dopuštamo da se našoj ženstvenosti postavljaju granice. Nije važno kakva društvena očekivanja i dalje postoje, pouzdano balansiramo između najrazličitijih svjetova: Casual Beauty i istodobno Fashionista, spontani slobodni duh i pouzdana poslovna dama, oslonac obitelji i istodobno opuštena prijateljica na koktel-zabavi. 
Čini se da su fascinantni aspekti ženstvenosti neograničeni jer žene ne moraju odlučiti – mogu biti sve što požele! 

Cvjetno-drvenasta nota mirisa 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood čarobno povezuje dva kontrastna sastojka i naglašava žensku karizmu potpuno u skladu s geslom „You are a queen”! Od lipnja 2023. senzualni miris koji će vas razmaziti te pripadajući proizvodi za njegu pružit će vam čarobnu ženstvenost snagom prirode. Od sada u novoj veličini bočice od 100 ml! Izvanredan Eaux de Cologne koji osnažuje, jača, stimulira i umiruje – to je ono što obećava portfelj 4711 Acqua Colonia!

Nova varijanta kolekcije nadovezuje se na uspjeh prve cvjetne kreacije 4711 Starfruit & White Flowers i istodobno se razlikuje od prethodnog portfelja mirisa svojom drvenastom mirisnom notom – i tako osigurava cvjetno-drvenastu promjenu u profilu mirisa Acqua Colonia. *Svi mirisi osnovne linije 4711 Acqua Colonia su veganski, osim mirisne varijante Lime & Nutmeg. 

Mirisne varijante Starfruit & White Flowers, White Peach & Coriander, Lime & Nutmeg, Pink Pepper & Grapefruit, Lemon & Ginger, Blood Orange & Basil, Lychee & White Mint su i dalje je dostupne kod ovlaštenih specijaliziranih trgovaca.Nova 4711 Acqua Colonia kreacija Peony & Sandalwood jedinstvena je, ženstvena kreacija mirisa koja ima nježan učinak na osjetila sa svojih 7 % udjela mirisnih ulja: nježne note božura povezuju se s mekom drvenastom teksturom plemenite sandalovine. Bogata kontrastom kao i osoba koja je nosi, ova nježna kreacija naglašava ženstvenu karizmu te u kombinaciji sa svojim drvenastim i teksturalnim notama daje joj neočekivan zaokret!

CONVERSATION