F Palmers kupaći kostimi za savršen ljetni provod na plaži - Totally Glamourous

Palmers kupaći kostimi za savršen ljetni provod na plaži


Okupajte se u najkvalitetnijim kupaćim kostimima ovog ljeta 
Dugo toplo ljeto i sezona godišnjih odmora je pred vratima, a kupaći kostimi s potpisom renomiranog brenda Palmers spremno čekaju da ih odabereš. Bora Bora Endure, Leafy Oasis, Palma Tile, Tropical Classic i Tropical Punch nove su linije iz Palmers kolekcije kupaćih kostima koje donose širok izbor pomno osmišljenih modela koji će svakoj ženi omogućiti posebnu udobnost a pri tome će se osjećati vrlo atraktivno.

Ljeto je nezamislivo bez floralnog uzorka ali klasični jednodijelni crni kupaći kostim ili u boji pravi je klasik s kojim ne možete pogriješiti ni ove godine. Svi modeli iz linija dolaze u raznim formama i krojevima, od onih sportskih, s košaricama, dubokim izrezom na leđima ili dekolteu. 

Uz profinjenu eleganciju i udobnost, po kojoj je ovaj lider na tržištu donjeg rublja i kupaćih kostima globalno poznat, najnovija kolekcija kupaćih kostima obilježena je vrhunskim materijalima i detaljima kojima ćete privući pozornost na plaži bez puno truda jer ćete izgledati bolje nego ikada. Pomno dizajnirani modeli izrađeni su od inovativnih materijala, uz podstavljene vodootporne jastučiće unutar grudnjaka koji, osim što djeluju kao push-up, omogućavaju bezbrižno uživanje u morskim radostima. Izaberite omiljene kupaće kostime i istaknite svoju ženstvenost uz najkvalitetnije Palmers materijale u najljepšim bojama i uzorcima ovoga ljeta!

CONVERSATION