F Petar Grašo i Nina Badrić oduševili publiku duetom - Totally Glamourous

Petar Grašo i Nina Badrić oduševili publiku duetom


Dvije najveće pop zvijezde ovih prostora Nina Badrić i Petar Grašo ukrstili su glasove u pjesmi “Nemoj”.

Omiljeni glazbenici snimili su zajednički duet na radost mnogobrojne publike koja je njihovu suradnju dugo priželjkivala. 

Godinu dana od velikog hita “Jel ti reka ko” Petar Grašo je u pjesmi “Nemoj”, ugostio po mnogima najljepši ženski glas ovih prostora - jednu od najcjenjenijih i najnagrađivanijih glazbenica - Ninu Badrić.

‘U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u suradnjama mora se poklopiti sve - i trenutak i glazba i izvođač. Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve 3 stvari susretnu i dočekali smo je u pjesmi “Nemoj". Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti!, ispričao je Petar. 

Priču o sjajnoj suradnji dvoje prijatelja ispričala je i Nina:
“Od prvog upoznavanja, Petar i ja smo se prepoznali kao glazbenici i ljudi i sve ove godine uz divna druženja koja nas vežu razgovaramo o našem duetu.Jako volim njegov senzibilitet i naprosto se razumijemo oduvijek. Dogodila se prava pjesma i trenutak za nas, a možda smo napokon pronašli vremena da sebi ispunimo davnu želju. Nadam se da će je publika zavoljeti kao što sam je i ja zavoljela na prvo slušanje.” 

Da se zaista radi o novom bezvremenskom hitu dvoje velikih glazbenih umjetnika potvrđuje i sinoćnji nastup na Melodijama Jadrana, gdje je pjesma premijerno izvedena, uz ovacije publike. Pjesma ‘Nemoj’ još je jedna u nizu uspješnica iz glazbene radionice Huljić-Grašo. 

Nakon pjesama Moje Zlato, Ako te Pitaju, Jel ti reka ko - Dani i godine, Rekao si - koje su poharale regionalne top ljestvice vjerujemo da ce i zajednička pjesma “Nemoj”pronaći svoj put prema bezvremenskim pjesmama kakve ovo dvoje glazbenika stvaraju već dugi niz godina na radost mnogobrojne publike koja ih prati i voli desetljećima.

CONVERSATION