F Proširena i poboljšana ekskluzivna kolekcija kolica Cybex Platinum - Totally Glamourous

Proširena i poboljšana ekskluzivna kolekcija kolica Cybex Platinum


CYBEX predstavlja novosti u svojoj ekskluzivnoj liniji Platinum kreiranoj iz težnje brenda prema izvrsnosti. Radi se o poboljšanjima dizajna i pet novih boja za legendarna kolica PRIAM, e-PRIAM, MIOS i COŸA, kao i za PLATINUM FOOTFUFF. Nova pažljivo osmišljena paleta sadrži niz elegantnih, klasičnih, ali modernih boja: Sepia Black, Mirage Grey, Off White, Peach Pink and Leaf Green. 

PRIAM su udobna i svestrana kolica elegantnog i bezvremenskog dizajna. Ova su vrhunska kolica, kombinirajući elemente visokog dizajna s novim funkcionalnostima koje roditeljima olakšavaju život, napravila revoluciju u industriji. PRIAM karakterizira sustav za putovanja na istom okviru kolica, ovjes na svim kotačima, velika i prilagodljiva zaštita od sunca UPF50+, udobno sklapanje jednom rukom, naslon za leđa koji se može spustiti sve ležećeg položaja, kao i mogućnost podešavanja sigurnosnih pojaseva jednim povlačenjem. 

Kolica CYBEX e-PRIAM donose vrhunsku inovaciju i jedini su smart proizvod na tržištu, a koriste se zajedno sa CYBEX aplikacijom i motoriziranim funkcijama koje podižu ljestvicu luksuza. Ova kolica pružaju potporu za vožnju po uzbrdici i nizbrdici pomoću senzora ugrađenih u ručku, a idealna su na svim vrstama neravnih površina poput neravnih starogradskih uličica, pijeska, blata, snijega ili šljunka. Osim toga, kolica imaju i funkciju ljuljanja koja osigurava potpuno opuštanje djeteta u svakom trenutku. 

MIOS su kompaktna, lagana i elegantna Platinum gradska kolica. Ovaj klasik modernog dizajna ujedinjuje vrhunski stil i funkcionalnosti skrojene za gradsku vrevu. Idealan za život u velikom gradu, MIOS kombinira sve vrhunske značajke luksuznih kolica s malim okvirom i niskom težinom. Okretni MIOS roditeljima olakšava vožnju po ulicama grada, čineći život lakšim i ugodnijim. 

COŸA je najnoviji dodatak liniji Platinum, predstavljen u ožujku 2023., a svaki je detalj ovih kolica pomno osmišljen kako bi istaknuo njihovu jednostavnu ljepotu. Kolica COŸA idealan su izbor za one koji traže kišobran kolica namijenjena putovanju sa stilom, bilo kada i bilo gdje. Besprijekoran elegantni minimalizam, maksimalna praktičnost i dodatna udobnost, čine kolica COŸA luksuznim komadom dinamičnog stila, bilo da šećete ulicama grada, putujete automobilom ili se ukrcavate u avion. 

PLATINUM FOOTMUFF nudi udobnu i ugodnu podstavu od flisa koja grije dijete kada vanjska temperatura padne do -10°C. Njegova vodootporna vanjska tkanina savršeno štiti od hladnog vremena, vjetra i lagane kiše. PLATINUM FOOTFUFF veličinom i dizajnom odgovara kolicima PRIAM, e-PRIAM, MIOS i COŸA. Za više informacija posjetite www.cybex-online.com

CONVERSATION