F 'SORRY' I 'METAK' NALAZE SE NA A STRANI SEVERININOG NOVOG ALBUMA - Totally Glamourous

'SORRY' I 'METAK' NALAZE SE NA A STRANI SEVERININOG NOVOG ALBUMA


Kako je nedavno i najavila, Severina je danas u podne na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme, koje se nalaze na A strani njezinog novog albuma 'Sorry'. Naslovna pjesma 'Sorry' te 'Metak', koju izvodi s s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije, od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim tjednima. 


''Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam.'' – izjavila je Severina. Spotovi za pjesme 'Sorry' i 'Metak' od danas su dostupni na YouTube-u, dok će cijela A strana albuma 'Sorry' od 04.07. biti dostupna na svim ostalim streaming platformama. 


Autor glazbe, teksta i aranžmana na obje pjesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković. Za sljedeći tjedan, Severina je najavila izlaske pjesama i spotove za 'Nebo' feat. Sandi i KIMMV te 'Pravda za ljubav', a potom i 'Sto stepeni' feat. L'Amiral.

CONVERSATION