F Stefany predstavlja pjesmu “Napamet” s kojom će nastupiti na Splitskom festivalu 2023. - Totally Glamourous

Stefany predstavlja pjesmu “Napamet” s kojom će nastupiti na Splitskom festivalu 2023.


Pjesmu autorski potpisuju Matija Cvek kao autor teksta i glazbe na kojoj je radio uz Dominika Žagmeštera Žugu, koji je ujedno i aranžer pjesme. Spot za pjesmu “ Napamet” možete pogledati na Croatia Records YouTube kanalu.

Pjeva o apsolutnoj ljubavi koju dišete, živite i osjećate na potpuno drugačijoj i višoj razini . Vjerujem da će svatko tko bude poslušao pjesmu u njoj pronaći onu svoju ljubav koja ga vodi, motivira , inspirira i za koju živi. “ Stefany. Stefany se javnosti prvi put predstavila kao natjecateljica glazbenog showa “The Voice”. Svojim izvedbama u času osvojila gledateljstvo, kako ono u studiju, tako i ono ispred malih ekrana i došla do četvrtfinala.

Kao najbolja mlada izvođačica nagrađena je nagradom HRT-a “Music Pub”. Nakon sudjelovanja u showu “ The Voice” Stefany se posvetila obrazovanju, završila je fakultet i danas s diplomom u rukama spremna je potpuno živjeti svoj glazbeni san. U srijedu 14. lipnja objavljuje novi singl pjesmu “Napamet”. skladba je to s kojom predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu. "Pjevati na Splitskom festivalu meni je velika čast. 

Pomisao da ću nastupiti na pozornici na kojoj su zadnjih šest desetljeća pjevala najznačajnija imena hrvatske glazbe, znači veliku odgovornost koja me obvezuje na trud i predan rad kako bi moj nastup opravdao očekivanja. Jako vjerujem u” Napamet", u svoj tim, u sebe i dat ću sve najbolje 2.7. na pozornici na splitskim Prokurativama.” govori nam presretna Stefany. Pjesmu autorski potpisuju Matija Cvek kao autor teksta i glazbe na kojoj je radio uz Dominika Žagmeštera Žugu koji je ujedno i aranžer pjesme. Za miks i mastering zadužen je Švigi iz studija Šišmiš. 

"Draga publiko, jedva čekam doći u predivan Split i osjetiti taj šušur koji vlada za vrijeme Splitskog festivala. Radujem se no moram priznati da vlada i mala trema pa zato trebam vašu podršku, pljesak i osmijeh kada izađem na pozornicu. Jedva čekam da “ Napamet” zapjevamo zajedno ” poručuje Stefany i zahvaljuje svima koji su sudjelovali u stvaranju ove prekrasne pjesme. Teni Bašić za make up i Željki Ljubas Vrkić za frizuru, MedVid produkciji za savršen spot kojim je ekranizirana pjesma Napamet, Nevenu Stanišiću koji je Stefanin partner u spotu , a posebno hvala PPD Global i Mionetto Hrvatska koji su prepoznali i podržali projek Napamet.


CONVERSATION