F STIGAO JE STORYBOX - PRETPLATNA KUTIJA ZA DJECU KOJA MIJENJAJU SVIJET NA BOLJE - Totally Glamourous

STIGAO JE STORYBOX - PRETPLATNA KUTIJA ZA DJECU KOJA MIJENJAJU SVIJET NA BOLJE


U potrazi za kvalitetnim slikovnicama i zabavnim i edukativnim aktivnostima za svoju predškolsku djecu, dvije mame Armina i Katarina osmislile su Storybox, prvu edukativnu pretplatnu kutiju sa knjigom za djecu u Hrvatskoj. 

Storybox mame prijateljice su još iz fakultetskih dana, kada su skupa studirale biznis u Americi na sveučilištu Towson University, obje na punim košarkaškim stipendijama. Obje su ostvarile karijere u velikim kompanijama a zatim je sudbina htjela da se obje udaju za Dubrovčane. 

U želji da njihova predškolska djeca provedu što manje vremena pred raznim ekranima i da planirano provedu što više kvalitetnog vremena zabavljajući se skupa kao obitelj, ove su dvije mame odlučile kreirati kreativne kutije koje za cijenu jednog obiteljskog ručka svakog dvadesetog u mjesec stižu na ime djeteta na kućnu adresu svim pretplatnicima. Djeca se jako vesele dostavljaču i kutiji iznenađenja sa njihovim imenom. Storybox je također idealan poklon za rođendan. 

“I same znamo koliko je nekada izazovno, i koliko krivnje ponekad osjećamo što se uz svakodnevne obaveze, pogotovo ako je jedan roditelj često poslovno odsutan, ne nalazimo snage i vremena za kvalitetnu igru i učenje sa djecom. U šali smo jednom komentirale, voljele bismo da nam netko samo donese aktivnosti na vrata i da je sve spremno i osmišljeno! Taj netko se nije pojavio, pa smo to onda odlučile osmisliti same, te svoju ideju podjelile sa drugim roditeljima.” kažu Storybox mame. 

Storybox je pažljivo osmišljena pretplatna kutija za djecu koja sadrži pomno odabranu slikovnicu sa zanimljivom pričom i kvalitetnim ilustracijama, listiće sa zabavnim i edukativnim aktivnostima za djecu, DIY projekt za cijelu obitelj i igračkicu za djecu. Radni listići te mini bojice ili flomići koji dođu u Storybox kutiji se lako ponesu u kafić, restoran, u čekaonicu kod liječnika, na svako mjesto gdje djeca inače od roditelja traže mobitel za gledanje crtića. 

Vrijednosti koje Storybox promovira izborom slikovnica i izradom popratnih materijala su: ljubav prema čitanju i učenju, empatija, briga za bližnje, životinje i okoliš, svijest o našoj ulozi u društvu - produktivni aktivizam, inkluzivnost i kritičko razmišljanje. 

Kreatorice Storyboxa se trude da što više elemenata Storyboxa bude izrađeno od recikliranih materijala, potiču recikliranje i nude kreativne ideje za ponovno korištenje kućnog otpada ali i Storybox kutije. 

Roditelji ovu genijalnu kutiju mogu isprobati kupnjom jednomjesečne kutije ili kupiti polugodišnju ili godišnju pretplatu, a mogu kupiti i jednu od kutija od prethodnih mjeseci sa poznatim naslovom slikovnice. Lansirana je i limitirana edicija Storybox baby kutije za ona najmlađe kako bi ih na zabavan način uveli u svijet čitanja. 

Pretplata dolazi na naplatu uvijek istog dana u mjesecu, a na Storybox web stranici pretplatnici mogu u svakom trenutku otkazati pretplatu ili je pauzirati ili označiti da će sami manualno plaćati. 

Storybox možete pratiti na Instagramu i Facebooku, a postoji i Storybox blog za roditelje gdje mogu slušati tekstove ili čitati ili djeci u autu mogu puštati podcast - Pričam ti priču iz Storybox kutija.

CONVERSATION