F Aplikacije Thermo Check i WhatsApp dolaze na Galaxy Watch serije - Totally Glamourous

Aplikacije Thermo Check i WhatsApp dolaze na Galaxy Watch serije


Niz novih aplikacija za Galaxy Watch seriju korisnicima će omogućiti nova iskustva pametnih satova koja su interaktivnija, prilagodljivija i višenamjenska. Zahvaljujući aplikacijama Thermo Check i WhatsApp, korisnici sada mogu obavljati više stvari direktno sa svog zapešća. 

Thermo Check: Zahvaljujući novoj opciji Skin Temperature API – koja je dio Samsung Privileged Health razvojnog kompleta (SDK) – partneri sada mogu imati pristup naprednoj infracrvenoj tehnologiji Galaxy Watch pametnog sata za mjerenje temperature. Nova aplikacija Thermo Check korisnicima omogućava jednostavno mjerenje temperature u okolini, od obroka koje će pojesti pa do vode u kojoj će plivati, a sve to bez fizičkog kontakta. Ova aplikacija će prvo biti dostupna na nadolazećim Galaxy Watch uređajima, a kasnije će se proširiti na Galaxy Watch5 seriju 1 . 

WhatsApp: U novoj ekspanziji jedinstvenog Wear OS ekosustava, korisnici Galaxy Watch5 i Galaxy Watch4 serije sada mogu koristiti prvu WhatsApp aplikaciju za pametne satove. Aplikacija će korisnicima donijeti mogućnost nastavka razgovora, odgovaranje u obliku glasovnih poruka pa čak i javljanje na pozive, a sve to bez potrebe za korištenjem pametnog telefona 2 . 

Uvođenjem novih značajki, Samsung Galaxy Watch serija dobit će svestranije funkcije i bit će jednostavnija za korištenje. Više detalja će biti otkriveno i predstavljeno na Galaxy Unpacked događaju, 26. srpnja, u 13:00 sati. Samsung nastavlja širiti svoj ekosustava aplikacija dostupnih na Galaxy Watch seriji kako bi maksimalno povećali iskustvo korisnika.

CONVERSATION