F Duh talijanske obale u srcu Zagreba - Totally Glamourous

Duh talijanske obale u srcu Zagreba


Najveći regionalni lanac specijaliziranih nišnih parfumerija predstavio je u srijedu navečer u Zagrebu parfem Arancia La Spugnatura, luksuzne parfemske kuće Acqua di Parma. U predivnom ambijentu zagrebačke Eaterie, predstavnici medija i odabrani hrvatski influenseri imali su priliku osjetiti duh talijanskog Mediterana uz živahne i blistave mirise novog limited-edition parfema. 

Arancia La Spugnatura dio je kolekcije parfema Blu Mediterraneo koja omogućava da mislima i emocijama posjetite najljepše predjele poput Amalfi obale, Sicilije ili Toskane. Arancia La Spugnatura je posebna limitirana serija parfema, a ističe ju metoda ekstrakcije koju primjenjuje samo nekoliko zanatlija u Italiji, koja omogućava profinjenije prikupljanje esencija. Svježina citrusnih nota u kombinaciji s mekim i okruglim nijansama stvara živahnu kompoziciju savršenu za ljeto. Parfem dolazi u plavoj porculanskoj ručno rađenoj bočici. 


Glavna nota parfema je naranča, prozračnog mirisa, dok vedre note limuna i mandarine pružaju kontrast gorkom bademu i crnom biberu koji daju volumen i teksturu. Bazu čini drvo cedra i senzualne note mošusa. 

Sve posjetiteljice uživale su u zanosnim mirisima Arancia La Spugnatura parfema, ali i mnogih drugih iz kolekcije Blu Mediterraneo. Brend Acqua di Parma donosi izvrsnost, vještinu stvaralaštva i talijanski stil od 1916. godine. Od kreacije personalne Colonia toaletne vode, brend je postao zaštitni znak talijanskog stila. Nazvan je u znak ljubavi prema Parmi, gradu gdje su priroda i kultura ujedinjeni u harmoniji, a zlatni zrake sunca boje fasade. Acqua di Parma parfeme možete pronaći ekskluzivno u Belodore parfumerijama. 

Najveći regionalni lanac specijaliziranih nišnih parfumerija Belodore postoji od siječnja 2017. godine i predstavlja suprotnost komercijalnim parfemima, njegujući jedinstven koncept proizvodnje. U svojim prodavaonicama, Belodore poziva goste na impresivno putovanje u svijet zanosnih mirisa i neodoljive ljepote. 


Belodore tim čine obučeni stručnjaci koji svojim znanjem i ljubaznošću doprinose dodatnom ugođaju. Spoj prestiža i umjetnosti na najljepši mogući način predstavlja sinonim za ovaj ekskluzivni lanac čije police krase brendovi iz svjetski poznatih gradova poput Londona, Milana, Pariza i Njujorka. U Zagrebu Belodore parfumerije nalaze se na adresi Ilica 7, kao i u Arena centru. 

O Belodore parfumerijama: 

Belodore parfumerije čine najveći regionalni niche parfumerijski lanac sa 11 ekskluzivnih poslovnica u 6 zemalja, u kojima možete pronaći više od 50 brendova niche parfema i premium skin care kozmetike. 

Nalaze se u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Mađarskoj, Sjevernoj Makedoniji i Bugarskoj, pokrivajući tržište od više od 30 milijuna ljudi, a operativne su i 3 online trgovine (Hrvatska, Srbija, Crna Gora).CONVERSATION