F LARISA LIPOVAC NAVOJEC U POPULARNOM PODCASTU „MAME KOD LANE“ PROGOVORILA JE O MAJČINSKOM ISKUSTVU - Totally Glamourous

LARISA LIPOVAC NAVOJEC U POPULARNOM PODCASTU „MAME KOD LANE“ PROGOVORILA JE O MAJČINSKOM ISKUSTVU


Cijenjena plesačica i koreografkinja Lani Gojak Bajt otkrila je kako pomiriti roditeljstvo i karijeru, ali i kako postići uspješno suroditeljstvo i nakon razvoda 

Pod voditeljskom palicom poznate glumice Lane Gojak Bajt, ovaj podcast predstavlja angažiranu platformu za iskrene i emotivne razgovore o radostima i izazovima roditeljstva kroz osobne priče poznatih gostiju i stručnjaka raznih područja. 

U ovoj epizodi Larisa Lipovac Navojec donosi autentično i emotivno istraživanje vlastitog roditeljskog puta, otkriva kako pomiriti karijeru punu putovanja i privrženost djetetu te nudi dragocjene uvide o uspješnom suroditeljstvu i nakon razvoda. 

Zahvaljujući svom iznimnom talentu i radu Larisa uživa visoko poštovanje u svijetu izvedbenih umjetnosti, jednako kao plesačica, koreografkinja ili edukatorica. 

Kao predana majka pak donosi svoju osobnu i jedinstvenu perspektivu u ovoj epizodi, dijeleći vlastita iskustva i znanja koja je stekla kroz odgoj djece, i kao majka, i kao edukatorica. Slušatelje očekuje nadahnjujući i iskren razgovor u kojem će Larisa otkriti tajne održavanja harmoničnih obiteljskih odnosa unatoč svim izazovima koje život donosi. Njena priča poslužit će kao nadahnuće i podrška svima koji su se suočili ili se trenutno suočavaju sa sličnim situacijama. 


Lana Gojak Bajt, glumica poznata sa malih ekrana i kazališnih dasaka, kao voditeljica i sama donosi svoja osobna majčinska iskustva u podcast te stvara toplu i ugodnu atmosferu u kojoj gosti mogu slobodno podijeliti svoje priče i povezati se sa slušateljima na dubokom i emotivnom nivou. 

"Mame kod Lane" stoga su brzo postale voljeni hrvatski podcast, nudeći otvoren i empatičan prostor za iskrene i otvorene razgovore o roditeljstvu. Emisija je privukla privrženu publiku zahvaljujući autentičnosti priča koje gosti dijele i toplini Lane kao voditeljice te je oko sebe izgradila zajednicu punu podrške i razumijevanja koja progovara s roditeljima svakojakih životnih iskustava. Svaka epizoda pruža jedinstveni pogled na stvarnost roditeljstva, istražuje različite teme i nadahnjuje slušatelje sa svima bliskim pričama. 

Epizoda s Larisom Lipovac Navojec bit će objavljena 19. srpnja i biti će dostupna na različitim platformama, uključujući YouTube, Spotify, Apple i Google Podcasts. Uključite se i uronite u ovaj duboko emotivan, iskren i poučan razgovor te steknite vrijedne uvide i praktične savjete o izgradnji i njegovanju sretne i zdrave obitelji. 

Podcast epizodu s Larisom Lipovac Navojec možete pogledati u nastavku: CONVERSATION