F Melvita predstavlja 3 nova prirodna dezodoransa za 24-satnu svježinu - Totally Glamourous

Melvita predstavlja 3 nova prirodna dezodoransa za 24-satnu svježinu


Saznajte koji su najbolji prirodni sastojci u dezodoransima i osjećajte se svježe cijeli dan! Uz već poznati roll-on, probajte i dezodorans u balzamu i oduševite se baršunastim osjećajem njege bez tragova. 

Melvita, vodeći francuski brend prirodne kozmetike, sa zadovoljstvom predstavlja čak 3 nova certificirano organska dezodoransa za cjelodnevnu svježinu, s dokazanom učinkovitošću protiv neugodnih mirisa, prilagođene svim tipovima kože. 

Novi Dezodorans za 24-satnu zaštitu dolazi u formatu roll-ona, s nježnom formulom bez aluminijevih soli, alkohola i sode bikarbone. Formuliran s pažljivo odabranim aktivnim sastojcima poput aloe vere i biljnog praha, ovaj certificirano organski dezodorans pruža trenutačan osjećaj svježine, regulira vlažnost kože i ne blokira prirodni proces znojenja

Dokazana učinkovitost i korisničko zadovoljstvo čine Melvita 24-satni dezodorans pravim izborom za sve one koji žele učinkovito rješenje protiv neugodnih mirisa bez štetnih sastojaka. Kako bi potkrijepili svoje tvrdnje, Melvita je provela korisničke testove s pozitivnim rezultatima. 

Prema rezultatima testiranja na 32 odrasle osobe tijekom četiri tjedna, 100 % potrošača smatra da je dezodorans ugodan za korištenje, dok njih 97 % ističe kako se poštuje ravnoteža njihove kože. Čak 91 % korisnika tvrdi da proizvod ne ostavlja mrlje na odjeći, a 81 % potvrđuje njegovu učinkovitost u borbi protiv neugodnih mirisa. Dodatno, 78 % sudionika testiranja primijetilo je smanjenje osjećaja vlage. 

Melvita 24-satni dezodorans dermatološki je ispitan i pruža sigurno rješenje za svakodnevno korištenje. Pružajući nježnu njegu, ovaj dezodorans osigurava da korisnici ne osjećaju nelagodu ili iritaciju. 

Melvita poziva sve zainteresirane da isprobaju njihov novi 24-satni dezodorans i uživaju u njegovoj prirodnoj formulaciji koja pruža učinkovitu zaštitu od neugodnih mirisa, bez štetnih sastojaka. 

Jednako učinkovito rješenje možete pronaći u novom Nježnom roll-on dezodoransu za osjetljivu kožu ili u 24-satnom dezodoransu u formatu balzama. 


Nježni dezodorans za osjetljivu kožu pruža učinkovitu zaštitu od neugodnih mirisa, posebno prilagođenu osjetljivoj koži. Formuliran bez aluminijevih soli, alkohola, eteričnih ulja i sode bikarbone, ovaj roll-on dezodorans neutralizira neugodne mirise ograničavajući aktivnost enzima odgovornih za njih. Pruža svježinu tijekom cijelog dana, čak i za najosjetljiviju kožu. 

Novi 24-satni dezodorans u balzamu također je formuliran bez aluminijevih soli i alkohola. Ovaj certificirano organski dezodorans nudi dugotrajnu zaštitu od neugodnih mirisa, istovremeno regulirajući proces znojenja. Bogat biljnim prahom koji ima moć upijanja vlage i omekšujućim svojstvima organskog kokosovog ulja, ovaj dezodorans pruža dugotrajan osjećaj svježine. Sadrži 100% prirodnih sastojaka i 20% organskih sastojaka. 


Melvita je vodeći svjetski brend prirodne kozmetike s predanošću zaštiti prirode i pružanju najkvalitetnijih proizvoda. Sa širokim asortimanom organskih proizvoda za njegu kože, već 40 godina Melvita koristi samo najčišće i najučinkovitije prirodne sastojke kako bi njegovala kožu na prirodan i održiv način. 

Sva tri dezodoransa predstavljaju Melvitinu posvećenost pružanju prirodnih i učinkovitih proizvoda za njegu kože. Dostupni su u svim većim Müller poslovnicama u Hrvatskoj, te u službenom Melvita webshopu

Za više informacija, posjetite www.melvita.hr ili društvene profile brenda, Facebook i Instagram.

CONVERSATION