F Neno Belan, Daleka obala i Soul Fingersi nastupaju na novom izdanju Tunalicious Street Food Festivala - Totally Glamourous

Neno Belan, Daleka obala i Soul Fingersi nastupaju na novom izdanju Tunalicious Street Food Festivala


Nakon trogodišnje stanke, Poreč će ovog rujna ponovno postati ultimativno odredište za sve ljubitelje tune, ali i odlične glazbe. Ovogodišnji Tunalicious Street Food Festival će okupiti vrhunske glazbene izvođače i omiljena lica domaće scene pa će tako prisutni imati priliku uživati u poznatim stihovima Nene Belana, Daleke obale, Soul Fingersa i ostalih. 

Ove godine, od 1. do 10. rujna, u Poreč se vraća Tunalicious Street Food Festival, gastro manifestacija koja tunu čini dostupnom širokoj publici. Za vrijeme ovogodišnjeg festivala, posjetitelji će moći uživati u obilju gastronomskih sadržaja koji su dostupni kroz tri programske kategorije: Tuna Restaurant Week (1. - 10. rujna), Spinnaker Gourmet Stage (7. rujna) i Tunalicious Street Food Festival (8. - 10. rujna). 

Osim primamljivih mirisa raznih varijacija jela s tunom i drugim morskim namirnicama s gastro kućica, Tunalicious Street Food Festival zadnjeg će vikenda, od 8. do 10. rujna, prirediti pravi glazbeni spektakl. DeJviD DJ će uz svjetski poznate hitove svake večeri zagrijati i pripremiti publiku za glazbene nastupe koji će uslijediti. 

Tako će prvog dana, u petak, pred porečkom publikom kao predgrupa Soul Fingersima nastupiti riječki bend The Janitors koji izvodi poznate pop i rock obrade, a potom preuzimaju pioniri soul i funk glazbe u Hrvatskoj koji svoju izuzetnu energiju dijele s publikom već više od 30 godina. Na pozornici će im se pridružiti Mario Petreković i sigurno dodatno začiniti dobru atmosferu prve večeri festivala. Drugog dana će nastupiti Mihael Kvorka, zagrebački pjevač, multiinstrumentalist i kantautor, a nakon njega publici omiljeni Neno Belan & Fiumensi. Ovaj poznati splitski glazbenik majstorski će probuditi emocije kod publike uz svima poznate stihove romantičnih pjesama poput Dotakni me usnama, Pričaj mi o ljubavi, Do posljednjeg daha i mnogih drugih. 


Posljednjeg dana glazbeni program otvaraju Side Effects, acoustic band iz Rapca koji izvodi poznate pop, rock i blues obrade, a nakon njih će posjetitelje zabavljati kultni splitski bend Daleka obala, koji je, s novim frontmenom Jakšom Jordesom, pokrenuo novi ciklus nastupa na veliko oduševljenje svojih obožavatelja. 

"Moram priznati da sam uzbuđen i da se veselim što ću ponovo nastupati pred sjajnom porečkom publikom. Zadnji nastup je bio 2019. tako da je vrijeme da se zajedno ponovo zabavimo na porečkoj rivi, a pogotovo uz to što nas uz glazbu čeka izvrsna hrana i delicije od tune. Pridružite nam se, garantiramo vrhunsku zabavu, a organizatori izvrsnu hranu - jel može bolje od tog?", rekao je Neno Belan

Organizaciju ovog događaja potpisuje MPG, dok je generalni sponzor najveća hrvatska turistička kompanija Valamar. Projekt podržavaju i domaćini Grad Poreč, Turistička zajednica Grada Poreča uz podršku Hrvatske turističke zajednice te sponzori Pepsi i Karlovačko pivo. 

Više detalja o zabavnom i gastro programu dostupno je na web stranici i službenoj Facebook stranici događanja.

CONVERSATION