F Pregršt zabave za najmlađe u Loparu - uskoro počinje novi Paradise Kids Festival - Totally Glamourous

Pregršt zabave za najmlađe u Loparu - uskoro počinje novi Paradise Kids Festival


Paradise Kids Festival održat će se 19. srpnja na Rajskoj plaži u Loparu 

Drugo izdanje zabavnog dječjeg festivala - Paradise Kids Festival održat će se 19. srpnja na predivnoj Rajskoj plaži u Loparu. Ovaj jedinstveni, jednodnevni događaj odvija se u dnevnom i večernjem programu, tijekom kojeg će djeca od 3 do 16 godina moći uživati u bogatom i zanimljivom sadržaju na otoku Rabu. 

Festival će pružiti nezaboravno iskustvo za svu djecu željnu igre i dobre zabave, a trajat će od 16:00 do 22:00 sata. Sam festival podijeljen je na dnevni i večernji program kako bi se osigurala raznolikost sadržaja i zadovoljstvo svih sudionika. 

Dnevni program obuhvatit će širok spektar zabavnih aktivnosti. Djeca će imati priliku sudjelovati u aktivnostima poput plesnih animacija te igara u pijesku, u kojima će moći pokazati svoju kreativnost u izgradnji prekrasnih dvoraca i skulptura od pijeska. Za one željne avanture bit će postavljen vodeni tobogan na kojem će se djeca moći zabavljati i osvježiti. Kako bi cijeli program bio još uzbudljiviji, animatorski tim i maskote pobrinut će se da djeca budu aktivno uključena u sve aktivnosti. Za odličnu atmosferu DJ će pripremiti omiljene dječje pjesme uz koje neće nedostajati plesa i dobre energije. 


Za vrijeme večernjeg programa održat će se interaktivna predstava nakon koje slijedi posljednja aktivnost, projekcija animiranog filma uz koju će djeca završiti aktivan dan gledajući svoje omiljene crtane likove. 

“Lopar sa svoje 22 pješčane plaže predstavlja savršeno odredište za obitelji s djecom. Iz tog razloga veliku pažnju pridajemo dječjoj infrastrukturi, što uključuje izgradnju dječjih igrališta i održavanje zabavnih animacijskih programa. Nakon uspješnog prošlogodišnjeg prvog izdanja Paradise Kids Festivala i velikog interesa, odlučili smo festival ponovno vratiti na Rajsku plažu. Tako će i ove godine roditelji i djeca moći uživati u zabavnom i uzbudljivom sadržaju tijekom popodnevnog i večernjeg programa. Veselimo se svim posjetiteljima koji će doći na našu prekrasnu Rajsku plažu i obogatiti svoj boravak na otoku sa zanimljivim aktivnostima na ovom jedinstvenom dječjem festivalu", poručuje Ivan Pičuljan, zamjenik direktora Turističke zajednice Općine Lopar

Cilj ovog festivala je pružiti djeci ne samo zabavu, već i edukativno iskustvo kroz razne aktivnosti kako bi se osiguralo da djeca provedu kvalitetno vrijeme, razvijajući svoje talente, družeći se s vršnjacima i stvarajući lijepe uspomene na Rajskoj plaži u Loparu.

CONVERSATION