F Pročitajte dječji hit roman po kojem je snimljena Netflixova serija! - Totally Glamourous

Pročitajte dječji hit roman po kojem je snimljena Netflixova serija!


„Posljednji klinci na Zemlji“ – ni u jednoj zombi apokalipsi nećete se ovako dobro zabaviti! 

 Otkako je Apokalipsa čudovišta pogodila grad, prosječni trinaestogodišnjak Jack Sullivan živi u svojoj kućici na drvetu, koju je osigurao jarkom i do zuba naoružao katapultima, a da ne spominjemo videoigre i beskrajnu zalihu Orea i gaziranih sokova skupljenih iz napuštenih trgovina. 

No sam Jack nije dorastao hordama zombija, krilatim nesretnicima i lozo-stvarčicama, a osobito ne jezivo inteligentnom čudovištu poznatom samo kao Blarg. Zato Jack sastavlja tim u kojem su: njegov štreberasti najbolji prijatelj Quint, rehabilitirani nasilnik iz osnovne škole Dirk, Jackov vjerni ljubimac, čudovište Rover, i najopasnija djevojka koju poznaje, June. Uz njihovu pomoć, Jack će pokušati ostvariti ultimativni pothvat apokaliptičnog uspjeha i više neće biti prosječan! Može li on to? 

Ispričan mješavinom teksta i ilustracija, „Posljednji klinci na Zemlji“ savršen je serijal za svako dijete koje je ikada sanjalo o tome da bude junakom vlastitog stripa ili videoigre. 

Zombi apokalipsa zabavnija je iz frendove! 

Prvu knjigu iz serijala „Posljednji klinci na Zemlji“ pronađite u svim knjižarama i na shop.egmont.hr https://shop.egmont.hr/proizvod/posljednji-klinci-na-zemlji/

CONVERSATION