F SPREMNI ZA LJETNE AVANTURE? STIGAO JE LOV | U  - NOVI MIRIS IZ AVONOVE KOLEKCIJE - Totally Glamourous

SPREMNI ZA LJETNE AVANTURE? STIGAO JE LOV | U  - NOVI MIRIS IZ AVONOVE KOLEKCIJE


Zašto kažeš ljeto, a misliš na avanturu? 

Temperatura raste, a s njom i mogućnosti da se dogode sve one ljetne avanture kojima se veselimo cijele godine! Bilo da je u pitanju flert, putovanje, izlasci, bar na plaži ili jednostavno zujanje po gradu – važno je da ljeto miriše na avanturu. Možda zato što je ljeto savršeno godišnje doba da se u tebi probudi veliki avanturist i osvoji svijet. Ili nečije srce, što se svede na isto. A kako se ti spremaš za ljetne šeme i velika osvajanja? Sigurni smo da je jedan od aduta osmijeh. Nabaci ga i kompletiraj s mirisnom notom slatke i zavodljive maline koja je u osnovi najnovijeg mirisa iz Avonove kolekcije. 

Uz spomenutu voćku u boji ljubavi, u LOV | U mirisu pronaći ćeš i klasičnu ružu. Ove dvije note zaokružuje egzotični kašmir u ljetnom strastvenom zagrljaju! Jer, ljeto je stvoreno za dugačke zagrljaje i avanture koje se dugo pamte. A ovo ljeto ćeš pamtiti po LOV | U kombinaciji ljetnih nota za savršene ljetne avanture! 

LOV | U iz najnovije Avonove ponude, miris je u čijoj osnovi se nalazi esencija slatke maline, a njoj se pridružuju klasična ruža i egzotični kašmir koji je mirisno utjelovljenje toplog zagrljaja i koji samo pojačava slatki ukus ljubavi, stvarajući magiju oko vas. Samo par kapi ovog raskošnog mirisa, pretvorit će vas u kraljicu ljeta. 

LOV | U  je dostupan u Avonovom katalogu , kao i na web stranici www.avon.hr 


O kompaniji Avon: 

Avon se već 137 godina bavi ljepotom na drugačiji način. Avon je kompanija koja spaja ljude, koristeći snagu ljepote kako bi transformirao život žena na bolje. Milijuni nezavisnih Avon Ladies širom svijeta prodaju poznate brendove putem svojih društvenih mreža/kanala, gradeći vlastito beauty poslovanje u kojem slobodno raspolažu svojim radnim vremenom. Avon se zalaže za rodnu ravnopravnost, osluškuje potrebe žena, glasno govori o problemima i potiče pozitivne promjene. Preko Avona i Avon fondacije donirano je preko 1,1 milijarde dolara, s fokusom na borbu protiv nasilja nad ženama i raka dojke. Dio je grupe Natura & Co. Saznajte više na www.avonworldwide.com ___________________________________________________________________________________

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01 6650 010 ili posjetite www.avon.hr 
Facebook stranica Avon Hrvatska: https://www.facebook.com/AvonHrvatska/ 
INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska 

CONVERSATION