F Što očekivati od odmora u adults exclusive hotelu Monte Mulini? - Totally Glamourous

Što očekivati od odmora u adults exclusive hotelu Monte Mulini?


Stari grad Rovinj već odiše onom šarmantnom vibrantnošću karakterističnom za tople mediteranske dane, a na atraktivnim plažama uživaju gosti iz cijelog svijeta, što može značiti samo jedno – još jedna ljetna sezona u punom je jeku. Nešto dalje, u mirnom zaljevu okruženom zaštićenom park-šumom Zlatni rt, goste u potrazi za sofisticiranom ugodom spremno dočekuje adults exclusive hotel Monte Mulini. 
Ovdje je sve u funkciji stvaranja preduvjeta za maksimalno opuštanje. Time smo se vodili dok smo osmišljavali ponudu koja će nenametljivo pratiti Vaš tempo odmora. 

Opušteno stanje uma dolazi iz osjećaja da je ovdje uvijek sve posvećeno Vama. Ljetni su dani dovoljno dugi za jutra posvećena tijelu i umu kroz razne programe joge u Annex Lobby Hallu i zalaske sunca uz pratnju DJ-a u Dolce Vita pop up baru na Mulini beachu. 

Opuštenost ovdje ide ruku pod ruku s hedonizmom: od Wine Vault restorana, gdje u intimnoj atmosferi vinskog podruma možete kušati Croatian delights, 100 % hrvatski meni koji prati 340 vrhunskih svjetskih vina, večere za dvoje uz privatnog konobara u jedinstvenom ambijentu Amatisa, najmanjeg restorana u Hrvatskoj, pa sve do večernjih izlazaka u Lobby Bar, gdje vas profesionalno osoblje upoznaje s čak 43 vrste gina, rijetkim konjacima te omiljenim istarskim i kvarnerskim kolačima naših nona. Glazbene večeri u Lobby Baru i Wine Vault restoranu donose nastupe poznatih domaćih i internacionalnih dua, tria, pijanista i vokala. U čarobnoj atmosferi music sessionsa vrijeme postaje ne toliko bitan broj. Nakon dugih večernjih uživanja naši gosti traže revitalizirajuća iskustva u ekskluzivnim Wellness & Spa ponudama: Midnight retreat ponuda uključuje ručnike, ogrtače i bocu pjenušavog vina Veralda Rose Xtrian Brut, dok Couple's rituals donosi tursku saunu, piling i masku u privatnom hamamu. 


Ako sanjate opušten odmor u bezvremenskoj klasici hotela s pet zvjezdica, bukirajte smještaj u adults only hotelu Monte Mulini. Mi Vas čekamo. 

Wellness ponuda vrijedna putovanja 

Ova uzbudljiva wellness ponuda savršeno nadopunjuje našu Adults Exclusive priču. Nezaboravno iskustvo opuštanja u hotelu Monte Mulini uskoro počinje i traje onoliko koliko vi to želite. 

Gourmeet our cuisine 

Došli ste u Istru da biste se ispunili novom energijom, a ništa ne opušta bolje od sofisticiranog istraživanja naše gastronomske scene. Zato smo osmislili gastronomsku ponudu koja vas vodi u impresivni svijet poznatih hrvatskih jela, kojima su naši kuhari dodali dašak elegancije i luksuza.

Savršeni popusti za LJETO IZ SNOVA 

Ljeto u Hrvatskoj je uvijek dobra ideja zbog čistog mora, ugodne klime i bogatog sadržaja. Ovogodišnje ljetne mjesece provedite na najatraktivnijim destinacijama u Hrvatskoj, iskoristite našu ponudu i uživajte u divotama hrvatske obale. 

CONVERSATION