F Sutra počinje rođendansko slavlje u Frakturi koje traje 4. - 8. srpnja! Čekaju vas popusti i knjige na dar, sjajni novi naslovi, ali i bogate književne večeri! - Totally Glamourous

Sutra počinje rođendansko slavlje u Frakturi koje traje 4. - 8. srpnja! Čekaju vas popusti i knjige na dar, sjajni novi naslovi, ali i bogate književne večeri!


Sutra počinje rođendansko slavlje u Frakturi! 

Sutra počinje rođendansko slavlje u Frakturi koje će trajati cijeli tjedan, 4. - 8. srpnja! 

Treći rođendan Knjižare Fraktura obilježit ćemo brojnim ljetnim popustima - izdvajamo Kolo sreće koje će posjetitelji moći zaigrati te osvojiti sjajan popust ili knjigu na dar. 

U rođendanskom tjednu čekaju nas i bogate književne večeri! Program Silent reading ugostit će 5. srpnja u 19.30 u galeriji Bačva Doma HDLU poznatu kazališnu redateljicu i teatrologinju Snježanu Banović koja će čitati ulomak iz dugo očekivane knjige Osamdesete, kronika sretnih trenutaka, i tako nas vratiti u kultne osamdesete godine u Zagrebu. 

Dan nakon, 6. srpnja u 19 sati u Knjižari Fraktura, održat će se tribina Razotkrivanje povodom nove knjige Kao pas (Bodoni) poznatog slikara, ilustratora i autora grafičkih romana, kao i brojnih Frakturinih naslovnica, Danijela Žeželja. Pogovor knjige napisala je spisateljica i kolumnistica Olja Savičević Ivančević, a na tribini će, uz autora, govoriti Frano Dulibić, profesor na Odsjeku za povijest umjetnosti Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Razgovor će moderirati Roman Simić, Frakturin urednik i pisac. 

Pridružite se slavlju u Mislavovoj 17! 


Nakladnička kuća Fraktura i sestrinska nakladnička kuća Bodoni, specijalizirana za klasike, suvremene klasike i slikovnice, pripremile su dva naslova koja ne smijete propustiti! 

Novi roman nagrađivanog norveškog pisca i urednika Geira Gulliksena Dovoljno dobar za tebe, nedavno objavljen u Frakturi, u prijevodu Anje Majnarić, izvanredno je napisan i šokantan roman koji će vam dati novu perspektivu na ljubav! 

Knjiga Dovoljno dobar za tebe objavljena je u sklopu projekta Growing Together koji sufinancira Europska unija. 

Roman kakav nastaje desetljećima, jedno od najvećih književnih ostvarenja na jugoslavenskom jezičnom području - tako franjevac i teolog Drago Bojić opisuje posljednji roman našeg romanopisca i esejista Ivana Lovrenovića U sjeni fantoma objavljen u izdanju Bodonija. 

Što je još novo na Frakturinim policama? Provjerite na našoj stranici

Knjige pronađite u Knjižari Fraktura (Ulica kneza Mislava 17, Zagreb) i u web-knjižari Fraktura!

Knjižara Fraktura 
knjizara@fraktura.hr 
+385 1 581 46 24 
+385 95 3306 114 

Web-knjižara Fraktura 
web-knjizara@fraktura.hr 
+385 1 646 5110 
+385 95 3306 112

CONVERSATION