F TV vodič aktualnih naslova za srpanj - Totally Glamourous

TV vodič aktualnih naslova za srpanj


24Kitchen – Kuhanje s Curtisom, od 13. srpnja, četvrtkom u 13 sati 

U emisiji "Kuhanje s Curtisom" jedna će osoba dobiti priliku provesti poslijepodne u kuhinji uz Curtisa Stonea, chefa okrunjenog Michelinovom zvjezdicom. Svaka epizoda započinje audicijom jednog gosta kojem Curtis želi pomoći da unaprijede kulinarske vještine te pripreme nezaboravan obrok za voljenu osobu. Naravno, chef priprema i malo iznenađenje koje će začiniti večeru. 

National Geographic – Titanic: 25 godina poslije s Jamesom Cameronom, od 1. srpnja u 22 sata 

Filmski redatelj James Cameron okuplja stručnjake kako bi mu pomogli da istraži mitove i zagonetke najpoznatijeg brodoloma - potonuća Titanica. Nakon brojnih rasprava obožavatelja je li Jack mogao preživjeti u noći potonuća, Cameron ispituje jesu li Jack i 07/2023 Rose mogli oboje ostati na splavi koja je spasila samo jednog od njih. Odgovore na pitanja dobit ćemo kroz eksperimente i simulaciju u teškim uvjetima oceana. 

FOX Crime – Scoula i lisica, od 18. srpnja, utorkom u 22 sata 

"Scoula i Lisica" prati priču kapetanice Julije Scoule i odvjetnika za kazneno pravo Novaka Lisice. Unatoč njihovoj povezanosti u djetinjstvu, postaju odrasli koji ne razgovaraju već 20 godina. Sudbina ih ponovno spaja kada se Novak pridruži Julijinom odredu kao načelnik policije. Njihove istrage, prošlost i sadašnjost, ispituju dječje strahove i noćne more odraslih te otkrivaju da čudovišta nisu uvijek ona na koje prve pomislimo. 

FOX – Duhovi, od 6. srpnja, četvrtkom u 22 sata 

Njujorčani Samantha i Jay Arondekar vjeruju da su im se snovi ostvarili kada naslijede prekrasnu seosku kuću od Sophie Woodstone, Samanthine rođakinje. Međutim, otkrivaju da je kuća u raspadu i naseljena duhovima koji su umrli na imanju te su sada vezani za to područje. Jay ne može vidjeti niti čuti duhove, ali Samantha može - nakon bliskog susreta sa smrću. 

FOX Life - Još sam živa, od 12. srpnja, srijedom u 22 sata 

Novinarka Nell Serrano prije pet godina napustila je posljednji posao kako bi se preselila u Ujedinjeno Kraljevstvo s partnerom. Nakon završetka veze, vraća se u SAD i pokušava nastaviti novinarsku karijeru. Njezin novi poslodavac zadužuje ju za pisanje osmrtnica, a ona počinje susretati duhove koje samo ona može vidjeti i čuti. FOX Movies – Mjesec popodnevnih komedija, u srpnju Mjesec popodnevnih komedija na FOX Movies kanalu donosi smijeh i zabavu u ljetnim danima, a na repertoaru su poznati hit naslovi kao što je „Kako se riješiti frajera u 10 dana“, „Klik-za savršen život'“, „Juno“, „Moje grčko vjenčanje“, „Hitch-doktor za ljubav“ i mnoge druge.

CONVERSATION