F TV vodič aktualnih naslova za srpanj - Totally Glamourous

TV vodič aktualnih naslova za srpanj


24Kitchen - Rudolphova pekarnica: Non-stop fešta, od 24. srpnja, pon - pet u 17 sati 

Rudolph van Veen obožava raditi slatka, ali i slana jela. Gledati ga kako peče zabava je sama po sebi jer Rudolph je spreman pokazati kakve sve delicije možemo napraviti za blagdane – od Uskrsa, Božića, svetog Nikole do posebnih obroka povodom majčinog i očevog dana ili maškara. 

National Geographic – Izgubljena blaga Španjolske, 16. srpnja u 21 sat 

Claudio Lozano Guerra-Librero istražuje Tartes, prema nekim navodima prvoj zapadnoeuropskoj civilizaciji. Spojem povijesti i legendi, pričama o navodnoj Atlantidi i gradu koji se spominje u Bibliji kako je zabilježio Avenius u svom djelu „Ora Maritima“, Claudio se upušta u putovanje do delte rijeke Guadalquivir i Extremadure. Uz stručnjake 07/2023 i arheologe na terenu učimo o načinu života tarteških ljudi i njihovom tajanstvenom nestanku. 

FOX Crime - Tko ubija u Brokenwoodu, od 28. srpnja, petkom u 22 sata 

Brokenwood ima 4900 stanovnika, no svakim danom brojka je manja zbog brojnih slučaja ubojstava. Detektiv Mike Shepherd dolazi u grad kako bi istražio lokalnog policijskog službenika. S istragom ubojstva koja bi mogla povezati oboje, Shepherd preuzima kontrolu. Nova sezona započinje u Muzeju Brokenwood, gdje detektivi dobivaju neočekivanu lekciju iz lokalne povijesti kada na najmanje očekivanom mjestu pronađu mrtvo tijelo. 


FOX – NCIS: Los Angeles, od 14. srpnja, pon - pet u 19 sati 

Od sprječavanja nuklearnog napada do nadmudrivanja s neprijateljem, svaki slučaj osobno pogađa članove tima. I dok Callena i dalje proganja prošlost, Sam se suočava s rizicima koji njegovu obitelj dovode u opasnost. Kensi se nosi s ozbiljnom prijetnjom pomilovanog zločinca, Deeks zaslužuje svoju NCIS značku, Eric postaje milijarder, a Nell razmišlja o promaknuću. 

FOX Life – Vampirski dnevnici, od 19. srpnja, pon – sri u 21 sat 

Druga sezona popularne serije o vampirima počinje povratkom Katherine Pierce, dvojnice Elene Gilbert. Dolazak izvornih vampira Mikaelsona donosi nove zaplete i borbu za prekid prokletstva. Nova sezona donosi akciju, intrigu i emotivne preokrete dok likovi istražuju svoje mračne tajne i suočavaju se s opasnostima. 


FOX Movies – Miris žene, 28. srpnja u 21 sat 

Miris žene emotivna je drama koja prati priču o Franku Sladeu (Al Pacino), bivšem vojniku koji je izgubio vid. Frank angažira mladog studenta Charlieja Simmsa da mu bude pratitelj za posljednji vikend u New Yorku. Uz osebujni karakter, Frank poučava Charlieja o životu, hrabrosti i prihvaćanju vlastitih snova.

CONVERSATION