F TV1000 najave za kolovoz 2023. - Totally Glamourous

TV1000 najave za kolovoz 2023.


TV1000 BALKAN 
KOLOVOZ 2023 IZDVOJENO 

Sin City 
Petak 11. kolovoza u 21:00 

Žanr: Krimi-triler 
Redatelj: Frank Miller, Robert Rodriguez 
Glumci: Jessica Alba, Mickey Rourke, Bruce Willis, Benicio Del Toro, Clive Owen, Brittany Murphy, Michael Madsen, Josh Hartnett, Michael Clarke Duncan, Rosario Dawson 
Godina: 2005 
Zemlja: SAD 

Dobro došli u Sin City, grad grijeha, korupcije, zločina, nasilja i slomljenih srdaca. Neki ga nazivaju mračnim i okorjelim, no ima onih koji ga nazivaju domom - korumpirani policajci, seksi žene, očajni osvetnici... Neki traže osvetu, drugi žude za iskupljenjem, a tu su i oni koji se pomalo nadaju i jednome i drugome, u svijetu neočekivanih junaka koji još pokušavaju postupiti ispravno u gradu kojemu ni do čega nije stalo. 


O za osvetu 
Petak 4. kolovoza u 21:00 

Žanr: Akcija/ drama/ znanstvena fantastika 
Redatelj: James McTeigue 
Glumci: Natalie Portman, Hugo Weaving, Stephen Rea, Stephen Fry, John Hurt 
Naslov originala: V for Vendetta 
Godina: 2005 
Zemlja: Njemačka/ UK/ SAD 

U futurističkom krajoliku totalitarne Britanije, mladu ženu po imenu Evey iz za život opasne situacije spašava maskirani muškarac poznat samo kao 'V'. Dok Evey otkriva istinu o V-ovoj tajanstvenoj prošlosti, otkriva i istinu o sebi, i pojavljuje se kao neočekivani saveznik u završnici njegova plana da potakne revoluciju koja će donijeti slobodu i pravdu društvu opterećenom surovošću i korupcijom. 


Tematski blok: Subote s Jasonom Stathamom 
Svake subote navečer u kolovozu od 21:00 

Svake subote ovog kolovoza pridružite nam se na kanalu TV1000 dok uranjamo u svijet Jasona Stathama prepun uzbudljive akcije. Pripremite se na navalu adrenalina koja ostavlja bez daha uz film 'Ubrzanje' koji je osvojio nagradu za najbolju specijalnu akrobaciju 2007. te apsolutni klasik 'Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške'. Jeste li znali da je Statham radio kao ulični prodavač baš poput lika koji tumači u filmu? Zanimljivo, 'Gad' i 'Jedan jedini' jedina su dva filma u kojima su Jet Li i Statham surađivali, i u oba se filma likovi koje tumače sukobljavaju. Ovog mjeseca zadovoljite svoju potrebu za akcijom na kanalu TV1000 uz uzbudljivu kombinaciju borilačkih vještina i prljavi borbi, oružja i gangstera te odmetnutih agenata i osvete.

CONVERSATION