F Uzburkano more, pjesma i veselje uz Oliverove hitove od Splita do Vela Luke - Totally Glamourous

Uzburkano more, pjesma i veselje uz Oliverove hitove od Splita do Vela Luke


Fantastična atmosfera na tradicionalnom koncertu na trajektu u čast Oliveru 

Trajekt Jadrolinije „Korčula“ ponovo je postao pozornica za brojne pjevače koji su Oliveru Dragojeviću u čast pjevali na putu od Splita do Vela Luke. Ulaz na koncert je bio slobodan i svi koji su kupili kartu za trajekt u 17:30 imali su priliku biti dio odličnog koncerta koji je okupio mnoge hrvatske glazbenike. Publici su pravi emotivni glazbeni spektakl za trajektu priredili izvođači Dupini feat. Iva Ajduković, Bruna Oberan, Jure Brkljača, Alen Đuras, Alan Bjelinski i Ante Gelo. 

Koncert na trajektu je i ove godine raspjevao i rasplesao mnoge koji su imali priliku uživati u prelijepoj kulisi koncerta – okruženi morem uz najljepše od Olivera, njegovu glazbu, ujedinjeni u ljubavi prema divnoj glazbenoj priči ispričanoj kroz desetljeća Oliverova stvaralaštva. 

Tradicionalni koncert je početak glazbeno-umjetničkog projekta „Trag u beskraju“ koji se održava već petu godinu za redom. U četvrtak 27. srpnja u 21:30 projekt se nastavlja otvorenjem izložbe „Oliver privatno“ u dvorani Glazbene škole „Oliver Dragojević“, a u petak 28. srpnja u 21:30 na istoj lokaciji je i promocija knjige nota „Oliver i Zdenko“ čiji autor je Ante Gelo. 

Središnji događaj projekta „Trag u beskraju“ je veliki koncert na rivi na pontonu u subotu 29. srpnja. Ante Gelo je glazbeni producent koncerta koji je i ove godine okupio poznate hrvatske glazbenike. Nastupaju Meri Cetinić, Danijela Martinović, Goran Karan, Hari Rončević, Marko Tolja, The Shades, Matija Cvek, Klapa Šufit, Natali Dizdar, Lorena Bućan, Jure Brkljača i Dupini. Gledatelji ispred malih ekrana moći će uživati i ove godine u direktnom prijenosu koncerta na programu HRT 1 od 21:30. 

Projekt se nastavlja s još dva koncerta za koje je bio veliki interes javnosti tako da su već rasprodane ulaznice. U nedjelju 30. srpnja je koncert „Kad mi dođeš ti“, autorska je to večer Vinka Barčota u 21:30, na pijaci crkve Sv. Josipa, a nastupaju Meri Cetinić, Tedi Spalato, Petar Dragojević, Marko Škugor, Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Šufit, Ivan Ive Županović, Antonia Dora Pleško i Kvartet Sequentia. Zadnji događaj projekta „Trag u beskraju“ je koncert „Povedi me“ Jasne Zlokić u ponedjeljak 31. srpnja, od 21:30 na pijaci također. 

I ove godine manifestaciju „Trag u beskraju“ organizirala je Općina Vela Luka zajedno s Centrom za kulturu i Turističkom zajednicom Vela Luke te udrugom Luško lito uz partnere: Hrvatsku turističku zajednicu, Dubrovačko-neretvansku županiju i Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije. 

Pratite Facebook stranicu manifestacije za sve najnovije vijesti „Trag u beskraju“.

CONVERSATION