F AFTER SUMMER SKINCARE ROUTINE! KRAJ LJETA REZERVIRAJTE ZA TETOŠENJE KOŽE - Totally Glamourous

AFTER SUMMER SKINCARE ROUTINE! KRAJ LJETA REZERVIRAJTE ZA TETOŠENJE KOŽE


Početak rujna nekima je najljepši dio ljeta, stvoren za uživanje u skrivenim uvalama koje se sad mogu doživjeti u puno mirnijem izdanju. 

Ako ste među sretnicima čiji dani na obali tek slijede, sam pogled na more vjerojatno će biti dovoljan da se opustite i prepustite ljetnoj bezbrižnosti. Za sve ostale, koji su se već vratili u gradsku vrevu i užurbanu rutinu, rujan je savršeno vrijeme za stvaranje zdravih navika koje će vas opuštati i pozitivno djelovati na vaš um i tijelo. 

Švedski beauty tech brend FOREO, zna da ljepota dolazi iznutra, a njegovi napredni skincare gadgeti stvoreni su za trenutke opuštanja i dubinsku njegu nakon koje će vaša koža zasjati, stoga vam je pripremio korake za opuštajuću švedsku beauty rutinu

PRVI KORAK: OPUŠTAJUĆE ČIŠĆENJE I MASAŽA LICA UZ LUNA 4 PLUS UREĐAJ 

Upalite mirisnu svijeću i omiljenu playlistu i započnite vašu beauty rutinu uz najnoviji LUNA 4plus uređaj. Njegova termoterapija će vas opustiti u trenu, a osjećaj čistoće nakon tretmana pratiti cijeli dan. LUNA 4 plus uklanja do 99% bakterija, nečistoća i viška sebuma, dok njegova NIR (near-infrared) LED svjetla pomažu umanjiti znakove starenja, ali i povećati razinu kolagena i elastičnosti kože. Za najbolje rezultate uparite ga sa LUNA™ Micro-FoamCleanser 2.0 - nježno ispire duboko ukorijenjene nečistoće s lica i vrata te osvježava i priprema vašu kožu za dan ili noć koja je pred nama. 


DRUGI KORAK: DUBINSKA HIDRATACIJA UZ UFO 3 

FOREO UFO 3 je najnoviji FOREO beauty tech gadget koji pruža intenzivni tretman lica u samo 2 minute. Uz nevjerojatne rezultate koje nudi u kombinaciji s UFO maskama, osigurava i opuštajuće spa iskustvo. Njegova krioterapija osvježava kožu i čini ju čvršćom i sjajnijom zbog čega je odličan odabir za njegu kože u toplijim mjesecima. Upratite ga s nježnom GlowAddict maskom koja daje svjetliji izgled beživotnoj koži za sjajniji i zdraviji izgled. 


TREĆI KORAK: TRENING LICA UZ FOREO BEAR 

Opuštanje i trening u isto vrijeme? Moguće je uz FOREO BEAR , najsigurniji mikrostrujni uređaj na svijetu, koji će razbuditi vašu kožu i pružiti joj neinvazivni lifting. Samo 3 minute su dovoljne za trening više od 65 mišića lica i vrata nakon kojeg će vaša koža biti čvrsta kao nikad prije. Uz najnoviji SUPERCHARGED Serum 2.0 vaša će koža biti nahranjena i zaglađena

FOREO beauty tech proizvodi dostupni su na 
foreo.com kod službenih partnera: Douglas.hr

CONVERSATION