F LESNINA ZAGREB EAST SLAVI ROĐENDAN! - Totally Glamourous

LESNINA ZAGREB EAST SLAVI ROĐENDAN!


Rođendanski vikend u Lesnini popusti od 15% do 60%! 

Ovog vikenda prodajni centar Lesnina Zagreb East slavi svoj 21. rođendan! Veselje će biti prisutno tijekom cijelog vikenda ispunjenog zabavnim programom, a posebne pogodnosti i popusti dodatno će razveseliti sve kupce. 

U periodu od 25.08. do 28.08.2023. kupci će uživati u mnoštvu aktivnosti za cijelu obitelj. U bogatoj ponudi različitih proizvoda, za sve prostorije doma, od kuhinja, programa za spavanje, dnevnih i spavaćih soba, dječjeg asortimana, vrtnog namještaja pa sve do najsitnijih detalja, kupci Lesnine moći će pronaći idealan namještaj uz najbolje popuste i time s lakoćom opremiti svoj dom, vrt, okućnicu ili apartman. 

Kupce tradicionalno očekuju popusti i to čak do 60%*. Ponuda uključuje 15% na asortiman namještaja, roštilja, bijele tehnike te baby programa, 20% na opremu za dom, 30% na Dieter Knoll aparate te velikih 60% na Celina, Dieter Knoll i Welnova kuhinje po mjeri. 

Inspirirajte se novim idejama za osvježenje svojeg doma i pritom uživajte u svim popustima i pogodnostima koje vas očekuju ovog vikenda u Lesnini Zagreb East! 

Kreirajmo dom zajedno! 
www.xxxlesnina.hr 

*Ne vrijedi za: proizvode u akciji, proizvode označene kao “Trajno niska cijena” i Online Only, Hespo, Philips, Rosenthal liniju Versace, Stokke, Cybex Platinum, BROIL KING, LEHA, blok kuhinje, sudopere, kuhinjske slavine i male kućanske aparate.  Popusti se ne zbrajaju i vrijede uz Lesnina karticu.

CONVERSATION