F NOVO: s.Oliver HERE AND NOW - Totally Glamourous

NOVO: s.Oliver HERE AND NOW


Odluka srca, da se dugo iščekivano putovanje više ne odgađa. Reći posebnoj osobi što osjećaš za nju - postoji bezbroj situacija u kojima shvatiš: „Ovdje“ i „sada“ je bitno. Stoga su novi ženski i muški mirisi s.Oliver HERE AND NOW izjava ljubavi ovom trenutku. Parfemi nas pozivaju da uživamo u životu svim svojim osjetilima, da svakodnevne situacije doživljavamo otvorenih očiju, te da svjesno primjećujemo i jednostavne male radosti, ali i intenzivne trenutke. Veganska mirisna linija s.Oliver HERE AND NOW bit će dostupna krajem kolovoza 2023.


Miris je dio naše osobne umjetnosti. Mi smo vlastiti umjetnici: mi oblikujemo vlastiti život, donosimo vlastite odluke - i odgovorni smo za vlastito blagostanje. To uključuje i odabir vlastitog mirisa! Našim parfemom ističemo svoju osobnost i izražavamo svoje samopouzdanje. Mirisi s.Oliver HERE AND NOW iznenađuju dinamičnom senzualnošću i snagom koja podsjeća na hrabrost da stojimo samopouzdano i oblikujemo vlastiti životni put prema svojim željama.


Ženski miris s.Oliver HERE AND NOW priča o hrabrosti, snazi, smjelosti i samoodređenju. Ženstvena kompozicija otvara se sočnim notama kruške i šarenilom crne ribizle. Srednje note otkrivaju sjajni cvjetni buket od cvijeta naranče, frezije i ruže. Mošusna nota pomiješana s kremastom vanilijom mirisu daje snažan i izražajan potpis. 


Muški miris s.Oliver HERE AND NOW ističe samopouzdane i snažne aspekte vlastite osobnosti. Muška kompozicija otvara se aromatičnom i mirisnom bergamotom, pojačanom elegantnim začinskim akordima borovice i kardamoma. Lavanda i geranija unose živost i stvaraju zanimljiv kontrast snažnoj i mahovinastoj bazom koja sadrži tople note.

CONVERSATION