F PLODINE OTVORILE JOŠ DVA NOVA SUPERMARKETA - Totally Glamourous

PLODINE OTVORILE JOŠ DVA NOVA SUPERMARKETA


Plodine nastavljaju svoje intenzivno širenje maloprodajne mreže, pa su tako u dva dana otvorena dva nova supermarketa, jedan u Tribunju i još jedan u Novalji. Plodine sada broje ukupno 125 supermarketa diljem Hrvatske. 

Novi supermarket Plodina u Tribunju svoja je vrata kupcima otvorio u petak 28.07., a samo dan kasnije otvorene su i Plodine u Novalji, druge po redu u ovom gradu. Oba se supermarketa odlikuju moderno uređenim interijerima prilagođenim najvišim trgovačkim standardima. U skladu sa svjetskim trendovima, trgovina je opremljena vrhunskom opremom, a intuitivno posloženi asortiman kupcima nudi ugodno iskustvo brze i cjelovite kupovine. 

Za obavljanje svakodnevne kupovine u oba supermarketa kupcima su na raspolaganju svježi odjeli mesnice, voća i povrća, te samoposlužna pekara sa dnevno svježe pečenim pekarskim proizvodima. Veliki izbor suhomesnatih delikatesa i sireva mogu se pronaći na uslužnom pultu, a ponudu nadopunjava široki asortiman poznatih brendova za najizbirljivije, ali i bogat izbor robnih marki za najbolju uštedu. 


Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, na čemu i ovim projektima nastavljaju graditi uspješno poslovanje. Također, važno je napomenuti da su ovim otvorenjima na obje lokacije Plodine zaposlile čak 80-ak novih djelatnika. 

Kako bi proslavili zajedno s kupcima, pripremljen je bogat program otvorenja, a posjetitelji i kupci mogli su se zabaviti, počastiti, okrijepiti i nazdraviti, dok su se na kolu sreće dobivale i vrijedne nagrade. 

Plodine d.d. svako otvorenje poprate i prigodnim donacijama, a ovoga puta doniralo se NK Novalja i Dom zdravlja dr. Ivan Pehovac u Novalji, te Hrvatsko kulturno-umjetničke društvo Tribunj i Boćarski klub Tribunj. 

Točna radna vremena supermarketa, te radnih i neradnih nedjelja dostupna su na plodine.hr

CONVERSATION