F Tvrtka Keune Haircosmetics službeno je B Corp certificirana kompanija - Totally Glamourous

Tvrtka Keune Haircosmetics službeno je B Corp certificirana kompanija


Royal Keune Haircosmetics, brend u obiteljskom vlasništvu namijenjen profesionalnoj njezi kose, nastoji pozitivno i dugoročno utjecati na ljude i planet. Krajnji cilj? Ostaviti bolji svijet za buduće generacije. Na svom putu u još bolje sutra, Keune je sada službeno B Corp certificirana kompanija. 

Proces certifikacije: snažni rezultati u različitim područjima 

Certifikat B Corp dodjeljuje se tvrtkama koje zadovoljavaju visoke društvene i ekološke standarde učinkovitosti, odgovornosti i transparentnosti. U procesu certificiranja, utjecaj tvrtke Keune na zaposlenike, upravljanje, kupce, zajednicu i okoliš ocijenjen je s izvrsnim rezultatima: 
• U kategoriji „Okoliš” brend je dobio dobre ocijene za korištenje solarnih panela, električnih službenih automobila i kompenzacije emisija 

• Bliski odnosi tvrtke s dobavljačima i njezin način rada odražavaju se u visokoj ocjeni u kategoriji „Upravljanje opskrbnim lancem” 

• Kada je riječ o „Ambalaži i materijalima”, Keune radi dobar posao korištenjem održivog i certificiranog palminog ulja, certificiranog održivog papira i recikliranog kartona 

• U skladu s istinskim vrednovanjem ljudi, tvrtka je postigla izvrsnu ocjenu u kategoriji „Zdravlje, dobrobit i sigurnost zaposlenika” 


Keune gradi bolju budućnost, korak po korak

„Uvjereni smo da će koraci koje poduzimamo danas imati trajan utjecaj na svijet sutra. Kao obiteljska tvrtka, svjesni smo svoje uloge u društvu već više od jednog stoljeća. Ozbiljno shvaćamo tu odgovornost već tri generacije. Certifikat B Corp priznanje je našoj perdanosti. Usredotočeni smo na ostavljanje tvrtke budućim generacijama i očuvanju planeta.”, izjavio je Eelco Keune, izvršni direktor tvrtke Keune. 

Ovo je tek početak 

Certifikat B Corp dio je višeg cilja tvrtke, brige za ljude i planet, sada i sutra. Keune će nastaviti ulagati u kretanje prema održivijoj budućnosti. Tvrtkinih 10 ambicioznih ciljeva održivosti tvrtke uključuje uvođenje ambalaže koja se u potpunosti može reciklirati do 2030. , istraživanje održivih materijala te ažuriranje održivosti jednog od pouzdanih asortimana svojih proizvoda. Tvrtka će također dodatno unaprijediti održivost tvornice, razvoj karijere zaposlenika, beneficije, dobrobiti i još mnogo toga. 

O TVRTKI KEUNE 

Keune Haircosmetics je brend u obiteljskom vlasništvu namijenjen profesionalnoj njezi kose i dostupan je u 80 zemalja. Tvrtku je 1922. godine osnovao mladi nizozemski ljekarnik Jan Keune koji je svoje prve proizvode pakirao u svojoj ljekarni u Amsterdamu. Svi Keune proizvodi razvijaju se i proizvode s pažnjom, ljubavlju i strašću u sjedištu tvrtke Keune u nizozemskom Soestu. Keune proizvodi za njegu kose dostupni su u Keune odabranimfrizerskim salonima, u Keune Hair Pointu, kao i na Keune webshopu.

CONVERSATION