F 25 GODINA SVJETLOSTI: NAJVEĆA OFTALMOLOŠKA KLINIKA U REGIJI PROSLAVILA ČETVRT STOLJEĆA USPJEŠNOG RADA - Totally Glamourous

25 GODINA SVJETLOSTI: NAJVEĆA OFTALMOLOŠKA KLINIKA U REGIJI PROSLAVILA ČETVRT STOLJEĆA USPJEŠNOG RADA

 Svečana proslava okupila je brojne visoke dužnosnike, pripadnike poslovnih, sportskih i kulturnih krugova, kao i mnoge druge poznate goste 

Klinika Svjetlost, najveća oftalmološka klinika u regiji, svečano je proslavila 25 godina uspješnog rada u elegantnom ambijentu zagrebačkog Mozaik Event Centra. Proslava je okupila brojne visoke dužnosnike, pripadnike poslovnih, sportskih i kulturnih krugova, kao i mnoge poznate goste iz javnog života, prijatelje i poslovne suradnike klinike.

Svečanoj su proslavi, među više od 400 uglednih uzvanika, prisustvovali su potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministar zdravstva Vili Beroš, ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, bivši predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, Jadranka Kosor, glumac Enis Bešlagić, pjevač Damir Urban, kao i mnogi drugi.

Birano je društvo kroz program vodila Jelena Glišić, a nakon službenog dijela proslave za dobru atmosferu i užitak u glazbi pobrinuli su se Nikša Bratoš i gosti: Petar Grašo, Zlatan Stipišić Gibonni, Doris Dragović, Jole, Tereza Kesovija i Marija Vidović.

25 godina uspjeha

Osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost profesor Nikica Gabrić, na svečanoj je proslavi istaknutim stručnjacima i zaposlenicima dodijelio nagrade za izniman doprinos radu klinike. U svojem se govoru osvrnuo na rad Klinike Svjetlost u posljednjih 25 godina i naglasio njezin razvoj u modernu i svjetski respektabilnu ustanovu za oftalmologiju prisutnu u četiri grada regije. Istaknuo je kako snaga Klinike Svjetlost počiva na njezinim ljudima i kako je Svjetlost posvećena najnovijim metodama, dok je istovremeno zadržala individualni pristup i predanost svakom pojedinom pacijentu.

Klinika Svjetlost ispunila je moje snove, ali i snove mnogih mojih suradnika. Svjetlost je svih ovih godina rasla onako kako smo se u tim snovima i nadali jer je izgrađena na zdravim temeljima stručnosti, predanosti i dijeljenja znanja. Svoje smo pacijente i njihovu dobrobit oduvijek stavljali u fokus svog djelovanja. Sjajan je osjećaj učiniti nekome život boljim, vratiti mu besprijekoran vid i upravo su ti emotivni trenuci ono što nas pokreće i zbog čega je vrijedno baviti se ovim poslom“, istaknuo je profesor Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost.

Vodeća oftalmološka ustanova u regiji

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost osnovana je 1998. godine i u proteklih je četvrt stoljeća izrasla u vodeću oftalmološka ustanovu u regiji koja pruža kompletnu uslugu, ali i prvu privatnu sveučilišnu kliniku u Hrvatskoj. Osim u Zagrebu, gdje je smještena matična ustanova, Klinika Svjetlost ima svoje centre i u Splitu, Sarajevu, Budvi te franšizu u Skoplju.

Stručni i ljubazni djelatnici klinike, na čelu s profesorom Gabrićem, odgovorni su, pedantni i predani učenju i razvijanju kompetencija. Jedna od najboljih oftalmoloških klinika u ovom dijelu svijeta u svojem se radu vodi najvišim standardima tehničke podrške i ljudskog znanja, a u oftalmološku praksu kontinuirano uvodi najnovije tehnologije.

CONVERSATION