F Calzedonia još jednom hulahopke stavlja u prvi plan – prijavite se i vi - Totally Glamourous

Calzedonia još jednom hulahopke stavlja u prvi plan – prijavite se i vi

Revija Calzedomania dolazi nakon Legs Castinga koji počinje 9. rujna, a ako smatrate da su vaše noge doista posebne, možete ih prijaviti putem posebnog linka https://www.calzedonia.com/hr/žene/lp/calzedomania

Najpoznatija po izradi čarapa, kupaćih kostima i tajica, sa sjedištem u talijanskoj Veroni, Calzedonia je poznata po svojim genijalnim eventima posvećenim upravo tajicama i čarapama.

Ovo je drugo izdanje Calzedomania događaja, budući da se Calzedomania — A legs celebration prvi put održala 26. rujna prošle godine u Parizu, debitirajući tijekom tjedna mode u francuskoj prijestolnici.

 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 

Objavu dijeli Calzedonia Official (@calzedonia)

Projekt revija Calzedomania oduševio je cijeli svijet!

Calzedonia je već ranije održavala konceptualno vrlo zanimljive evente u Italiji, uključujući Calzedonia Leg Show, koji je održan u Veroni 2017. u nazočnosti Julije Roberts, tadašnje ambasadorice brenda. Prije toga, na ljetnoj izložbi Calzedonia Forever Together u Riminiju u Italiji 2013. posebna gošća bila je Sarah Jessica Parker.

Gruppo Calzedonia, koju je osnovao predsjednik Sandro Veronesi, u svom sastavu ima svima poznate brendove Calzedonia, Intimissimi i Tezenis, kao i brend Falconeri, bridal liniju Atelier Emé i vinsku maloprodaju Signorvino. Od rujna prošle godine dio modnog carstva je i brend Antonio Marras.

Vjerojatno ste se i vi, poput nas, barem nekoliko puta zatekli u jednoj od njihovih 5328 trgovina, od čega 3484 izvan Italije, a ovo je ujedno bio i mali fun fact o brandu. Sigurni smo da u svojoj kolekciji imate barem dio asortimana Calzedonie, a ukoliko nemate, danas je baš divan dan za shopping

CONVERSATION