F Chanel jesen 2023.: LES 4 OMBRES BYZANCE - Totally Glamourous

Chanel jesen 2023.: LES 4 OMBRES BYZANCE

Četiri harmonije boja u ograničenom izdanju: LES 4 OMBRES BYZANCE, inspirirane bojom i sjajem dragog kamenja u Mademoiselle’s nakitu, postaju blistavi, kontrastni, raskošni dragulji za oči. Smaragdno zelena, rubin crvena... Svaka nijansa, dragocjena poput dragog kamenja, daje očima očaravajući izgled. Paleta sjenila LES 4 OMBRES BYZANCE dragulj je sama po sebi: njezinu ekskluzivnu kutiju ističe unutrašnjost u boji zlata s čekićastom završnom obradom, koja podsjeća na cuff narukvice Gabrielle Chanel. 

PARURE BAROQUE: harmonija boja s nijansama Ruby Red, Antique Gold i Emerald, kao i Pearl White završni sloj. 

PARURE IMPÉRIALE: raskošna harmonija boja s nijansama žutog safira, crvenog kvarca i granata, kao i završni premaz od ružičastog zlata. 

PARURE VÉNITIENNE: harmonija boja s nijansama karneola, bež zlata i smeđeg jantara, kao i gornji sloj od zelenog mjesečevog kamena - nijansa bijele s blistavim morskozelenim svjetlucavim sjajem. 

PARURE CRISTAL: harmonija boja s nijansama Pink Opal, Rose Quartz i Smoked Quartz, kao i Aqua Quartz gornji sloj - sedefasto nebesko plava. 

Razvijena koristeći ekskluzivni CHANEL proizvodni proces, paleta LES 4 OMBRES BYZANCE nudi intenzivan izgled šminke. 

LES 4 OMBRES se sastoje od: 
• pigmenti mineralnog podrijetla za optimalne boje 
• biljna ulja za svjetlucavi učinak i jednostavno nanošenje 

Sve četiri harmonije boja nadopunjene su jednostavnom tehnikom koja očima daje očaravajući izgled.

Kombinirajte, blendajte ili slažite sjenila za stvaranje suptilnog do sofisticiranog izgleda sa blistavim satenskim završecima. Završite sjenilom u donjem desnom kutu svake palete, gornjim slojem koji daje dašak svjetla za osvjetljavanje očiju. Svestran, može se nanositi na bezbroj načina, uključujući unutarnje kutove očiju i duž obrva. Paleta dolazi s dva aplikatora: pjenasti aplikator za nanošenje sjenila i mekani kist za blendanje. 

Kako biste dovršili izgled, uparite LES 4 OMBRES BYZANCE s maskarom LE VOLUME DE CHANEL.

CONVERSATION