F 'DAN ZAGLAVA' RAZOTKRIO NEKE TALENTE MEĐU GLUMCIMA - Totally Glamourous

'DAN ZAGLAVA' RAZOTKRIO NEKE TALENTE MEĐU GLUMCIMA

 Domagoj Ivanković: „'Prika moj' jedna je od boljih stvari koje smo napravili, užasno smo zadovoljni s njom“ 

Posebno veselo bilo je u ovotjednoj epizodi serije 'Kumovi' a gledatelji su imali prilike svjedočiti i manje poznatom talentu dvojice glumaca. Lovre Kondža (Martin) i Domagoj Ivanković (Josip) u sastavu 'Duo Kvaka' pokazali su zavidan glazbeni talent. Ne samo da su pjevali, nego su i odsvirali pjesmu koju su sami skladali. Naime, u epizodi se slavio Dan Zaglava, a svatko je od likova na trenutak zaboravio svoje probleme te je mjestom zavladalo dobro raspoloženje.

Lovro i Domagoj otkrili su kako je došla ideja za pjesmu koju su za vrijeme snimanja scene uživo izveli te sviraju li i inače. „Lovre i ja smo dobili super zadatak, a to je napisati par pjesama – znači ovo je samo jedna u nizu od par pjesama koje smo skladali za seriju. 'Prika moj' jedna je od boljih stvari koje smo napravili, užasno smo zadovoljni s njom“, ponosno je istaknuo Domagoj koji uz gitaru svira i mandolinu. I jedan i drugi završili su osnovnu glazbenu školu, a pomalo im ide i pjevanje, kažu kroz smijeh.

Bilo je čak malih problema s inspiracijom za ovu pjesmu, priznaje Lovro, jer nije jedina koju su stvarali: „Bilo je malo kočnica, ali uspjeli smo ju iznijeti i jako sam zadovoljan kako je to sve ispalo.“ Oba instrumenta koje je publika imala prilike vidjeti Domagojevi su, a posebno je ponosan na gitaru na kojoj je završio osnovnu školu. Uvijek su ga zanimali instrumenti, pa je za studiranja počeo vladati većim brojem instrumenata.

S druge strane u borbi je bio 'Duo Janjčić' i izveo je tradicionalnu ojkalicu. Marko Šank (Mijo Kevo) i Petar (Toni Malenica) pustili su glasove i nije ih ni Milica (Petra Kraljev) uspjela omesti u nastupu. Ipak, publiku je malo više razgalio 'Duo Kvaka' pa je zato osvojio slasnu janjetinu. Tradicionalno natjecanje Alka u tačkama okupila je Zaglavljane na trgu, a uzavrela atmosfera potrajala je sve do završetka natjecanja proslave Dana Zaglava. U žaru borbe pobjedu je odnijela Vesna (Olga Pakalović) uz pomoć Marka Šanka kao vozača tački.

Nove nastavke omiljene dramske serije 'Kumovi' ne propustite pratiti na Novoj TV!

CONVERSATION