F Ryan Tedder iz OneRepublica koristi Galaxy Buds2 Pro za novu verziju pjesme „Counting Stars“ - Totally Glamourous

Ryan Tedder iz OneRepublica koristi Galaxy Buds2 Pro za novu verziju pjesme „Counting Stars“

 Povodom proslave desete godišnjice hit pjesme „Counting Stars“, trostruki dobitnik nagrade Grammy, tekstopisac, producent i frontman benda OneRepublic, Ryan Tedder, koristio je Samsung Galaxy Buds2 Pro kako bi finalizirao novu verziju ove popularne pjesme.

„U studiju uvijek slušam pjesme na profesionalnim zvučnicima, no kad sam počeo s reinterpretacijom pjesme Counting Stars, bilo mi je važno da izađem iz studija i doživim iskustvo slušatelja. Uz Galaxy Buds2 Pro mogao sam preslušati sve verzije baš kako bi je čuli naši fanovi i zato sam uvjeren kako će slušatelji voljeti ovu verziju baš kao i ja“ rekao je Tedder.

Galaxy Buds2Pro dizajnirane su za glazbenike i sve ljubitelje glazbe, s profesionalnom Hi-Fi audio rezolucijom i 24-bitnim zvukom visoke kvalitete za široki dinamičkim rasponom i kristalno čistu zvučnu reprodukciju. Novi Samsung Seamless Codec i novi koaksijalni dvosmjerni zvučnik, osiguravaju bogatiji zvuk i prijenos bez prekida. Aktivno poništavanje buke čini slušanje još uzbudljivijim, a kada korisnici žele čuti zvukove iz okoline, tu je funkcija ambijentalnog zvuka uz koju će jasno čuti sve, bez uklanjanja svojih Galaxy Buds2 Pro slušalica.

Od profesionalaca poput Ryana Teddera do svakodnevnih slušatelja, Galaxy Buds2 Pro pružaju ono što korisnici traže u bežičnom audio iskustvu. Ergonomski dizajnirane slušalice Galaxy Buds2 Pro su male, lagane i udobno se prilagođavaju, tako da ih korisnici mogu lako ponijeti sa sobom bilo gdje i uživati u glazbi, pozivima i zabavi na način koji im odgovara.

„Obrada pjesme Counting Stars Ryan Teddera pomoću Samsung Galaxy Buds2 Pro potvrđuje posvećenost Universal Music Group i moć glazbe i kulture u promoviranju brandova. Ova suradnja pokazuje beskrajne mogućnosti koje nastaju kada se kreativnost susretne s naprednom tehnologijom“, rekla je Naomi McMahon, EVP za strateški marketing i globalna partnerstva u UMG-u.

O tvrtki Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung nadahnjuje svijet i oblikuje budućnost transformirajućim idejama i tehnologijama. Tvrtka redefinira svijet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sustava i memorije, LSI sustava, lijevanih i LED rješenja. Za najnovije vijesti posjetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com

CONVERSATION