F Samsung donosi 5 savjeta za povećanje produktivnosti pri povratku u školu - Totally Glamourous

Samsung donosi 5 savjeta za povećanje produktivnosti pri povratku u školu


Studentski život je zabavan, ali intenzivan. To je konstantno balansiranje između školskih obaveza, društvenih planova i izvannastavnih aktivnosti. Nova Samsung Galaxy Tab S9 serija spaja prenosivost tableta sa snažnom funkcionalnošću prijenosnog računala, tako da možete razviti svoje kreativne vještine i raditi na velikim školskim projektima, čak i kada ste izvan učionice ili daleko od kuće. Njegov fleksibilan format, snažne funkcije i aplikacije čine ga iznenađujućim alatom za produktivnost, bez obzira na zadatak s kojim se suočavate tijekom dana – donosimo pet načina na koje vam Tab S9 može pomoći u vašim obavezama, od jutra do mraka. 

Najbolji prijatelj zaposlenog studenta je dinamičan planer. S Galaxy Tab S9 serijom možete planirati svoj dan i sastaviti „to-do“ listu na jednom mjestu. Samo postavite Tab S9 uspravno ili vodoravno pomoću Smart Book Cover 1 i spremni ste za planiranje dana. Tab S9 sadrži omiljenu aplikaciju GoodNotes po prvi put na Android platformi, pružajući potpuno novo iskustvo kada je riječ o organizaciji vašeg rasporeda. Studenti s GoodNotes 2 aplikacijom mogu koristiti već gotove predloške i novodizajniranu S Pen Creator Edition 3 olovku kako bi ostali organizirani na svoj kreativan način. Osim toga, sve to možete nositi sa sobom u jednom laganom uređaju. +Između priprema za nastavu, dogovaranja satova učenja i pronalaženja vremena za prijatelje, život studenta može se činiti kaotičnim. Galaxy Tab S9 dizajniran je kako bi vam pomogao da održite korak sa svim obavezama, bez propuštanja aktivnosti. Otvorite i radite u više prozora odjednom uz Multi Window 4 za maksimalnu produktivnost – surađujte s kolegom na Google Meet 5 dok izrađujete prezentaciju, a sve to dok skicirate svoju najnoviju ideju u zasebnom Samsung Notes dokumentu. 

Čak možete koristiti jednostavne pokrete prstima za prebacivanje između aplikacija za učinkovit, brz multitasking i pričvrstiti Book Cover Keyboard za lakšu navigaciju pomoću podloge miša. Dok pišete bilješke na nastavi, tipkanje na prijenosnom računalu može biti glasno i ometajuće. I dok pisanje bilješki rukom na papiru može učiniti da se osjećate angažiranijim, isto tako čini izazovnijim istovremeno dijeljenje misli s kolegama. Korištenje vašeg Galaxy Tab S9 kao digitalne bilježnice daje vam najbolje od oba svijeta – čak i više s pripojivim NotePaper zaslonom, koji omogućuje pisanje na tabletu gotovo kao na papiru. Možete koristiti svoju S Pen olovku za bilježenje misli i ključnih trenutaka u Samsung Notes tijekom nastave, a zatim sinkronizirati svoj Tab S9 s Microsoft OneNote kako biste sve spremili na jedno mjesto. 

Ovo ne samo da olakšava rad s drugima u stvarnom vremenu putem zajedničkog online dokumenta, već možete i pretraživati ​​pojmove i teme kada tražite određene informacije. Ostati produktivan tijekom cijelog dana ne mora značiti nošenje prijenosnog računala po cijelom kampusu. S Galaxy Tab S9 i njegovom dodatnom opremom možete se udobno smjestiti u svom omiljenom kafiću, učiti u parku ili otići na vikend izlet i ostaviti svoje prijenosno računalo kod kuće – znajući da u trenutku možete pristupiti svim njegovim mogućnostima. Samo spojite svoj Tab S9 na Book Cover Keyboard Slim i uključite DeX 6 način rada kako biste odmah replicirali izgled i dojam osobnog računala. Moći ćete pristupiti cijelom paketu Microsoft aplikacija, što olakšava brzo ažuriranje Word dokumenata, PowerPoint prezentacija ili Excel tablica u hodu. 

A kako biste sklonili znatiželjne poglede na javnim mjestima, lako pripojivi Privacy Screen zaslon osigurat će da samo vi možete vidjeti prikaz sadržaja dok radite. Kad se vratite kući i spremni ste se ozbiljno primiti pisanja domaće zadaće, ponekad vam je potrebno više od jednog zaslona. Galaxy Tab S9 savršeno surađuje s različitim operativnim sustavima i aplikacijama, čineći ga brzim i praktičnim alatom kada trebate istovremeno pregledavati više datoteka i prozora te raditi učinkovitije. U samo jednom kliku uključite Second Screen 7 opciju za jednostavno uparivanje računala i tableta kako bi stvorili iskustvo s dva monitora u proširenom ili dupliciranom načinu rada. Uz Multi Control 8 možete čak povlačiti i ispuštati tekst i slike između svojih Galaxy uređaja. 

Povucite nedavnu fotografiju iz aplikacije Galerija na svom pametnom telefonu i umetnite je u Samsung Notes na svom Tab S9 ili prezentaciju na svom računalu – sloboda korištenja Galaxy ekosustava omogućuje vam da učinite više u manje vremena. Galaxy Tab S9 je dizajniran za današnje studente koji su uvijek povezani i u pokretu. Bilo da studirate grafički dizajn i trebate biti u mogućnosti skicirati ideje kad god i gdje god vam dođe inspiracija, ili ste ambiciozni građevinski inženjer koji mora izvlačiti prikaze projekata unutar i izvan učionice, Galaxy Tab S9 je savršen partner za produktivnost.

CONVERSATION